--> -->

Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci: ”Să creadă”

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Rareș Bogdan îi sfătuiește pe românii săraci să aibă credință și să nu își piardă niciodată speranța că lucrurile vor putea fi mai bune.

”Eu ajut cât pot”

”Să creadă în Bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut cât pot, ajut mai mult decât vorbesc de ajutor, pentru că nu voi vorbi despre asta.

Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Universității, care a fost cu mine la demonstrații, nu e un om bogat, are două fete de care se ocupă, a primit 3 mame cu copii din Ucraina și m-a sunat să-l sprijin și îmi pare rău că nu am putut săptămâna trecută ”, i-a mărturisit Rareș Bogdan lui Denise Rifai.

Lecția pe care Rareș Bogdan i-a transmis-o fiului său

Politicianul a mărturisit că situația sa financiară a fost întotdeauna bună, provenind dintr-o familie înstărită și fiind căsătorită cu fiica unui important afacerist din România. Totuși, Rareș Bogdan și-a dorit ca și fiul său să aibă o idee clară asupra faptului că există și persoane mai puțin fericite și copii care nu au tot ce își doresc.

”Eu am trăit într-o familie în care nu ne-a lipsit nimic. Am avut mult, iar după Revoluție ne-am obținut o parte din proprietăți, încă nu toate, mai avem. M-am căsătorit cu o fată mult mai bogată decât mine, socrul meu este multimilionar.

Am procedat ca bunicul meu, a fost un model… Însă nu de asta, pentru că m-am îndrăgostit de ea. Atunci când ai trebuie să te gândești la cel care nu are. Când ne putem la masă, le spun copiilor mei atunci când solicită două feluri de mâncare și una nu îi place: „Vezi că sunt copii ca tine care nu au”.

Din fericire, fiul meu a învățat treaba asta, fata e prea mică, nu-mi dau seama cum va reacționa. Important e că atunci când pui capul pe pernă să nu ai reproșuri și în fața lui Dumnezeu atunci când mergi spre porțile cerului, să nu ai regrete și să te arunce în cazanul cu smoală. Pe mine să mă arunce în Rai când o fi”, a explicat Rareș Bogdan la ”40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Citește și

Meseria soției lui Cătălin Moroșanu: Georgiana produce mai mulți bani decât soțul ei