--> -->

Sfatul lui Lupescu pentru Burcă: ”Eu cred că știe asta!”

Dinamo caută luni seară, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, prima victorie de la revenirea în Liga 1, în meciul cu FC Botoșani care va începe de la ora 20:30.

Ionuț Lupescu gândește nemțește: „Îmi doresc un Dinamo care să facă puncte, nu să joace spectaculos”

O voce critică în multe rânduri, fost căpitan și campion ca fotbalist cu Dinamo, Ionuț Lupescu, 54 de ani, a făcut o analiză coerentă asupra situației actuale a clubului, pe modul constructiv.

”Nu sunt surprins de promovarea lui Dinamo, am fost surprins că am reușit să nu ne desființăm. Știți bine cum am început acel sezon, nu aveam bani, nu aveam jucători. E meritul lui Ovidiu Burcă și al staff-ului său că au reușit o treabă incredibilă.

Este important ca acum echipa să nu se bată la retrogradare, pentru că dacă vom retrograda, cu siguranță nu va fi bine!

Campionatul pentru noi a început de la meciul cu U Cluj (n.red scor 1-1, după trei eșecuri consecutive). Mulți își doresc un Dinamo care să joace fotbal spectaculos, eu îmi doresc un Dinamo care să facă puncte.

Noi avem nevoie de puncte în momentul actual, nu de jocuri extraordinare, iar eu cred că Burcă știe acest lucru”, a apreciat Ionuț Lupescu în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” la Playsport.

Sfatul lui Ionuț Lupescu pentru Dinamo: „În turul campionatului se fac cele mai importante puncte”

Spre deosebire de alți foști dinamoviști care au anunțat deja un scenariu sumbru, sau de alți suporteri din mediul online, cel poreclit ”Kaiser”-ul are o altă părere în privința parcursului formației lui Ovidiu Burcă.

”Obiectivul, locurile 8-10, se poate realiza. Acum cred că există potențial și când se vor obișnui jucătorii cu Liga 1, cu siguranță vor juca mult mai bine.

Acum este important să facem puncte, pentru că punctele sunt importante, mai ales în turul campionatului. Atunci se fac cele mai importante puncte”, a comentat fostul mijlocaș, care a câștigat șase trofee cu Dinamo.

Citește și

Vedetele showbizz-ului românesc au găsit vacanța perfectă, la 4 ore de București!