Sfatul lui Becali pentru dinamoviști și DDB: ”Măriți numărul!”

Ioan Becali a fost președinte la Dinamo la mijlocul anilor 2000. Mai mult, impresarul a mărturisit că a fost fotbalist al grupării din Ștefan cel Mare! Dezvăluirea a venit în cadrul emisiunii lui Ovidiu Ioanițoaia la GSP.

”Eu am venit din stradă, da! Am vândut bilete la cinema Patria, iar imediat era barul Melody, care mi-a devenit proprietate. Vindeam, la 15-16 ani, bilete. Erau filmele cu Kirk Douglas, Adriano Celentano, Gianni Morandi… Dădeam 4 lei pe un bilet și-l vindeam cu 8 lei seara. Eram băiat de liceu, eram puști. Făceam școală și fotbal la Dinamo.

Am jucat de la 9 ani până la 17 ani! Când am fost președinte la Dinamo am făcut turul pe unde am copilărit și am dat 40.000 de dolari doar ca să refac p-acolo…

Vizavi de programul socios, este ceva ce nu s-a mai întâmplat în fotbalul românesc! Un brand ca Dinamo să dispară… Sper ca acești suporteri minunați să devină un număr mult mai important. Cu cinci, zece mii nu faci față. Ei trebuie să fie minimum 20.000 și să mărească cotizația. Una e să dai 100 de euro pe lună…. Dar asta nu înseamnă că dacă dai suta intri gratis pe stadion!

Ci doar să ai o prioritate la unele meciuri. Afară, toată lumea plătește, inclusiv președinții de club! Afară, nu te lasă dacă nu plătești. Se schimbă bodyguarzii și nu te lasă. „Păi, eu sunt Aurelio De Laurentiis”. Ăla habar n-are, că nu se uită la televizor, nu știe cine ești tu. Dă-mi biletul!”, a reacționat Becali.

Citește și

Diana Șoșoacă joacă tare! Nu renunță la mască, merge în instanță: ”E valabilă”