Sfat de la șef pentru Abdallah: ”Să nu mai fie așa de bun”

Abdallah a marcat golul lui Dinamo din remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, și i-a adus echipei antrenate de Ovidiu Burcă primul punct după patru înfrângeri consecutive.

Abdallah l-a impresionat pe Andrei Nicolescu: ”Băieții buni au de suferit”

În partida cu CFR Cluj, Abdallah ”a spart gheața” și a marcat primul său gol pentru Dinamo. Reușita sa a venit abia în a 11-a apariție în tricoul ”câinilor”.

Chiar și așa, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, s-a declarat impresionat de Abdallah și l-a sfătuit să fie mai individualist, întrucât, din cauza altruismului, poate avea de pierdut.

”Hakim (n.r. – Hakim Abdallah) e un băiat foarte bun. Mă impresionează modul lui în care e foarte rezervat cu toată lumea și încearcă să se poarte foarte bine cu toată lumea. Am râs cu el pentru că îl rog să nu mai fie bun în teren, pentru că băieții buni au, câteodată, de suferit”, a spus Andrei Nicolescu pentru PlaySport.

Fanii lui Dinamo l-au cucerit pe Abdallah

Abdallah a mărturisit că galeria lui Dinamo este unul dintre motivele pentru care e acum la club și că fanii au contat extrem de mult în decizia sa de a semna cu ”câinii”.

”Am văzut galeria lui Dinamo pe net. După primul mesaj primit de agent, am intrat direct pe Youtube și am văzut fanii. E unul dintre motivele pentru care sunt aici, abia așteptam să fiu la stadion cu fanii, să îi cunosc. Orice jucător ar vrea să joace în fața unor astfel de fani.

Avem în Franța mulți fani, dar sunt spectatori, nu sunt fanatici ca cei de la Dinamo, doar se uită la meci. Când Lamine Ghezali înscrie, toată lumea îi strigă numele. Vreau să simt și eu asta, să-mi strige numele”, a declarat Abdallah.

Citește și

Vladimir Putin dezvăluie în ce condiții va face pace în Ucraina: ”Noi suntem pregătiți”