--> -->

Sergiu Hanca, tot mai departe de Dinamo. Cu cine poate semna zilele viitoare

Sergiu Hanca, fostul căpitan al „câinilor”, a fost dorit de oficialii lui Dinamo. Doar că roș-albii au interdicție la transferuri, astfel că pierd jucători pe bandă rulantă. Nu așteaptă nimeni ca Dinamo să-și rezolve problemele!

Din informaţiile Fanatik, fotbalistul este foarte aproape să semneze cu Petrolul Ploieşti, candidată la play-off.

Dinamo are în continuare interdicţie la transferuri şi această problemă este din ce în ce mai presantă pentru “câini”, în condiţiile în care au rămas trei săptămâni până la startul noii ediţii din SuperLiga.

Salariu de 8.000 de euro de la Petrolul

Oficialii lui Dinamo au încercat să îl repatrieze pe fostul căpitan din “Groapă”, Sergiu Hanca.

Cei de la Fanatik susțin că “lupii” îi oferă un salariu de 8.000 de euro lunar, iar cele două părţi s-au înţeles de principiu asupra contractului. După ce a reuşit salvarea de la retrogradare, Petrolul vrea să redevină o echipă de prim plan în România.

Dinamo rămâne cu transferurile blocate!

Astfel, “câinii” ar rata un transfer important, dar deocamdată transferurile sunt blocate şi oficialii clubului nu au oferit niciun orizont de timp în care problema ar putea fi rezolvată, situaţia de la FIFA fiind una complicată.

Sergiu Hanca a revenit în SuperLiga în urmă cu un sezon, când a semnat cu Universitatea Craiova. Mutarea nu a fost de bun augur pentru fotbalist, care a avut un sezon modest şi a fost la “cuţite” cu oficialii oltenilor.

Mijlocaşul ofensiv a avut şi un proces cu oltenii cărora le-a cerut despăgubiri record de 2,5 milioane de euro pentru că a fost exclus din lot de Mirel Rădoi, fostul antrenor al Universităţii Craiova. Procesul a fost pierdut la Comisiile FRF, dar la finalul sezonului, Hanca şi-a reziliat contractul cu oltenii şi a devenit liber.

Dinamo şi-a manifestat interesul pentru Sergiu Hanca, dar “câinii” nu pot face nicio mutare momentan. Au venit la echipă doar Ricardo Grigore şi Geani Creţu, jucători împrumutaţi în sezonul trecut şi care mai au contract cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Citește și

Război civil în Rusia. Prigojin: “În curând Rusia va avea un nou preşedinte”. Putin, vehement