Sergiu Hanca, dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: ”Ei vor să mai plece”

Mijlocașul lui KS Cracovia, Sergiu Hanca, este unul dintre cei mai buni fotbaliști din Polonia, a revenit cu ocazia Sărbătorilor în România și i-a vizitat și pe dinamoviști. Fotbalistul pe care Ionuț Negoiță l-a cedat cu 60.000 de euro în urmă cu doi ani a făcut câteva dezvăluiri după ceea ce a vorbit cu actualii jucători.

”Dinamo are șanse pentru play-off, dar e important ce va rămâne. Din ce am înțeles vor să mai plece câțiva jucători. Trebuie să aduci jucători și jucătorii de valoare costă. Rămâne de văzut care va fi strategia de trasferuri și ce jucători vor reuși să păstreze și să aducă.

Am vorbit, țin legătura, chiar am fost în vizită și pe la ei. Să știți ca atmosfera e bună, grupul e unit și asta e important. În ciuda situației financiare grele, grupul știe că trebuie să joace bine, pentru că nu se știe ce va fi și în cazul în care jucătorii vor pleca să aibă soluții”, a spus Sergiu Hanca la ProSport Live.

Fotbalistul este de părere că e nevoie ca suporterii DDB să atragă alături de ei un investitor puternic financiar. ”E ceva unic ceea ce au făcut, e fără precedent, dar nu e de ajuns. E nevoie de un investitor puternic financiar, care să scape clubul de datorii, iar apoi împreună cu ei să ajute Dinamo să revină în top. Probabil este cea mai iubită echipă din România”, a mai spus fostul fotbalist al roș-albilor.

Citește și

Decizie extremă a lui Negoiță la adresa spaniolilor: ”Azi, acum!”