--> -->

Șerdean vinde acțiunile lui Dinamo: ”Chestiune de zile”

Dorin Șerdean (53 de ani) a anunțat că este în negocieri avansate cu o ”entitate” interesată să preia clubul Dinamo.

Încă acționar majoritar în acte la Dinamo, Dorin Șerdean a anunțat că preluarea ar urma să se facă în viitorul imediat apropiat, ceea ce va duce și la instalarea unui nou administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan.

”Am luat pachetul ca să salvez Dinamo”

”Am luat pachetul de acțiuni ca să o salvez pe Dinamo. Domnul Mureșan e în acte la Dinamo, încă. Eu am făcut toate procedurile legale, am făcut o solicitare către domnul Zăvăleanu, de a convoca Adunarea Generală. A fost acum câteva zile, săptămâna trecută. Au fost vehiculate șapte-opt nume.

Eu am anunțat că nu am capacitatea financiară de a menține și gestiona clubul Dinamo. Ca atare, am demarat niște discuții. Țin să vă spun că am făcut niște pași importanți în privința preluării pachetului majoritar de acțiuni de către o entitate capabilă.

Oricine preia pachetul majoritar dorește să pună un administrator special de încredere. Eu n-am spus niciun nume, nici Mărginean, nici altcineva. Eu sper să fie o chestiune de zile, nu de săptămâni, de zile. Am semnat un acord de confidențialitate și nu aș vrea să dau mai multe detalii”, a declarat Dorin Șerdean, la Digi Sport Special.

Negocierile cu alți investitori au căzut din cauza retrogradării

Dorin Șerdean a anunțat că a purtat negocieri și cu alți investitori, care au căzut, însă, din cauza retrogradării echipei.

”M-a afectat foarte mult retrogradarea, pentru că mai aveam o linie de negocieri și s-a închis în urma retrogradării. Pe mine mă interesează foarte mult negocierile în care sunt implicat, aici mă lupt foarte mult, să le închei cât de repede se poate”, a spus Dorin Șerdean.

Citește și

Reghe l-a contrat pe Rotaru: ”Mă Mihai, ce vină am eu?!”