Șerdean și Badea s-au opus: degeaba, s-a votat!

În această dimineață a avut loc ședința Adunării Creditorilor și s-a aprobat planul de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare.

Ședința s-a ținut în această dimineață la sediul RTZ din Capitală, majoritatea voturilor s-au trimis prin corespondență, în prealabil, doar avocații lui Dorin Șerdean și Nicolae Badea au fost prezenți la adunare.

24 octombrie, ziua decisivă pentru planul de reorganizare de la Dinamo

Aceasta întrucât, conform informațiilor GSP.ro, atât Șerdean, cât și Badea s-au opus aprobării acestui plan de reorganizare modificat!

”Trei din cele patru categorii au votat pentru aprobare, acum așteptăm data de 24 octombrie, extrem de importantă, aprobarea în instanță de către judecătorul sindic. Votul a trecut acum.

Probabil, vor contesta, cel puțin Șerdean și Badea, să vedem ce va decide judecătorul sindic vizavi de contestații”, au reacționat reprezentanții grupării din Ștefan cel Mare.

2,5milioane de euro este suma totală pe care ar urma să achite Dinamo dacă va fi implentat noul plan de reorganizare modificat.

Ce susține Șerdean

”Eu din luna martie am încercat să mă implic cât de mult am putut, din luna martie am încercat să merg şi să vorbesc cu domnii de la RTZ. Ei, pur şi simplu, m-au blocat. Au dat ordonanţă, m-au blocat în procesul cu Dinamo, au comis un abuz. Instanţa mi-a dat dreptate.

L-am căutat pe Zăvăleanu la telefon să discutăm. Avem soluţii. Avem această soluţie, un investitor, şi în momentul de faţă. Nu am tras eu glonţul ăla. Cineva a pus mâna pe puşcă şi a tras un glonţ. Nu pot să stau în faţa glonţului şi să îl prind, că nu sunt ninja. O să vedem ce se va întâmpla pe 24 octombrie”, a declarat Dorin Șerdean, acționar majoritar Dinamo, pentru Fanatik.

Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”, APCH, trece la conducere

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus pe 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București. Și a solicitat prin „Planul de Reorganizare modificat” conversia creanțelor Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo în acțiuni.

Este vorba de sută la sută din 5.830.659 lei, care reprezintă creanță beneficiară a unei cauze de preferință, plus o creanță curentă de 2.776.517 lei, în total 8.607.177 lei.

Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo devine acționar majoritar cu 99,17 % (20,06 % în prezent), Lotus Perfect Products (societatea adminsitrată de Dorin Șerdean) se „prăbușește” la 0,7558 % (72,87% în prezent), Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo – Badea) ajunge la 0,0729% (7,03% – în prezent), iar Cornel Dinu, la 0,003% (de la 0,0313%).

”Îi provocăm acum”

”Nu am blocat pe nimeni. Planul a fost pregătit în timp, dincolo de presiune, am încercat să facem în așa fel încât lucrurile să funcționeze bine, legal.

La Dinamo orice investitor este binevenit, atâta vreme cât are bună credință și, firește, bani. Așa încât chiar îi provocam pe cei care vor atât de tare binele lui Dinamo să vină și să ne surprindă plăcut, cu un extras de cont dolofan”, a susținut Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

”Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri. Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpăm pe acționarii-balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Șerdean) și ACSFC Dinamo („Dinamo – Badea”)”, a reacționat DDB printr-un comunicat, pe 26 septembrie 2022.

Citește și

Gigi Becali, categoric: ”M-au luat de prost, acum chiar mă retrag”