Șerdean către Dinamo: demitere urgentă!

Dorin Șerdean, administratorul firmei Lotus Perfect Products SRL, cea care încă deține 72% din SC Dinamo 1948 SA, a vizitat, din nou, sediul administratorului judiciar, RTZ Partners SRL.

Acționarul majoritar al echipei din ”Ștefan cel Mare” este în căutarea unui investitor potent din punct de vedere financiar care să vină lângă Dinamo cu sumele necesare pentru a-i scoate pe alb-roșii din situația financiară prezentă.

Îl vrea plecat pe Iuliu Mureșan!

”Omul lui Pablo Cortacero” a cerut toate actele de la intrarea formației din ”Groapă” în insolvență și până în prezent, inclusiv numărul de înregistrare.

Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentantul Dorin Șerdean, solicită atât actele de la momentul intrării în insolvență, precum și înlăturarea administratorului special, Iuliu Mureșan!

Iată notificarea

”Subscrisa SC Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin, în calitate de acționar al DINAMO 1948 SA, deținător al unui procent de 72,08% din totalul acțiunilor existente conform actului constitutiv din data de 02.09.2020, prin prezenta vă

SOLICITĂM

1. Să luați act de noua adresă de corespondență electronică a subscrisei în vederea realizării viitoarelor comunicări procedurale: […], precum și a tuturor actelor care implică decizia și hotărârea acționarilor (schimbare administrator special, stabilire salariu, etc),

2. COMUNICAREA ultimului statut al DINAMO 1948 SA, în vederea luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor existente în cadrul asocierii (chiar dacă în prezent aceasta este suspendată) în principal ca urmare a schimbării acționariatului LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL și a intenției de redresare cât mai rapidă.

Față de aceste aspecte, vă asigurăm tot sprijinul nostru în realizarea demersurilor întreprinse.

Cu deosebită considerație,

LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL

Prin reprezentant legal

Șerdean Pavel Dorin”

Citește și

Pe cine ar vota Ilie Năstase președintele României: ”Acest actor, vorbește din suflet”