--> -->

Șerdean arată cu degetul spre DDB: ”Hai să iau și eu banii de bilete și să împrumut clubul!”

Dorin Șerdean, acționarul majoritar de la Dinamo, a fost confruntat de jurnalistul GSP Remus Răureanu, cu privire la cedarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului, într-o emisiune televizată.

El tot vrea banii: ”Am pus pe masă”

Cu noul plan de reorganizare de la Dinamo respins astăzi de judecătorul sindic, Dorin Șerdean rămâne acționar majoritar, cu 72,87% dintre acțiuni. El spune că așteaptă o soluție potrivită pentru a ceda pachetul de acțiuni și acuză DDB că încearcă să-l ”deposedeze” de acesta.

”Eu am ales să salvez clubul, am răscumpărat acțiunile de la Cortacero, am zis să le folosim în favoarea clubului. Am pus pe masă o ofertă clară și am fost deposedat, furat! Una e să fii binevoitor, alta e să fii luat de fraier.

Am spus că nu am bani și am pus acțiunile pe masă, am spus «haideți să găsim un acționar pentru societate, să o salvăm».

Am fost deschis la orice propunere. Dar e mai ușor să iei gratis acțiunile, să le furi de la unii. În opinia unora e mai ușor”, a afirmat Șerdean la emisiunea ”DigiSport Special”, înainte ca Remus Răureanu, aflat în platou, să intervină. S-a ajuns la următorul dialog:

”Haideți să jucăm mai departe teatrul ăsta!”

Răureanu: „Când le-ați preluat de la Cortacero, cât ați plătit?”
Șerdean: „E important?”
Răureanu: „E important, că dacă le-ați luat gratuit, nu e corect să cereți pentru ele o jumătate de milion de euro”
Șerdean: „Sigur, e corect să le dau gratis”
Răureanu: „Da, e corect. Dacă v-ați dori salvarea clubului într-adevăr, și dacă nu ați plătit pe ele nimic, ar fi corect să le cedați gratuit”
Șerdean: „Haideți să fac și eu atunci ce fac alții, să iau și eu banii din bilete, să împrumut a doua zi clubul și să spun că vreau să îl salvez. Haideți să jucăm mai departe teatrul ăsta. Cred că v-am răspuns la fiecare întrebare în mod obiectiv”

Dorin Șerdean acuză DDB: ”Nu e în regulă”

Ulterior, Șerdean a detaliat acuzația strecurată în dialogul cu Remus Răureanu. El arată DDB cu degetul pentru faptul că ar fi folosit în interes propriu banii obținuți din vânzarea de bilete virtuale la meciurile lui Dinamo:

„Între APCH și bilete.ro există un contract, semnat în 2020, înainte să fiu eu la club. E ciudat să dai dreptul unui terț să încaseze banii proveniți din bilete virtuale. Așa e formulat în contract, bilete virtuale – donații.

Ulterior, donațiile acestea s-au transformat în împrumuturi. Sunt niște lucruri de genul ăsta care nu sunt tocmai în regulă”.

Citește și

Legea bacșișului a trecut de Parlament. Va fi trecut pe nota de plată de la 1 ianuarie