--> -->

Șerdean, ai legătura! ”Ne mai ții mult în șah?!”

Dinamo speră să atragă grupul de investitori al lui Mohammad Murad, care a declarat public, în mai multe rânduri, că vrea să vină să investească la gruparea din Ștefan cel Mare.

Doar că, foarte important, trebuie rezolvată situația cu acționarul majoritar, Dorin Șerdean, care are propriile planuri, vizavi de cedarea pachetului de 72,8 la sută.

Pentru a urgenta situația, cei din PCH, care au reprezentanță în rândul acționarului minoritar DDB, au emis un comunicat prin care pun presiune pe omul lui Pablo Cortacero.

Mesaj explicit: ”Vezi că nu știi ce vine pe diagonală!”

”Domnule acționar majoritar, mai ții mult în șah soarta acestui club? Nu e de ajuns unde ai dus-o pe Dinamo?

Fii băiat deștept și ieși singur din încurcătura pe care ai creat-o! Folosește bruma de demnitate pe care presupunem că o mai ai! S-a prins toată lumea că toate încercările altora de a ajuta clubul se înfundă la tine. Deja e pe față!

Nu te apasă pe conștiință istoria acestui club? Cum dai tu ochii cu suporterii lui Dinamo, care sunt peste tot? Am înțeles că știi jocul ăla cu 64 de pătrățele. Ne-am prins de când ai băgat la înaintare pionul ăla spaniol. Vezi că nu știi niciodată ce vine pe diagonală, ce mișcare pregătesc nebunii!’‘, a fost mesajul PCH.

Ce urmează pentru ”câini”

Următorul meci în fața propriilor suporteri, Dinamo – Unirea Dej contând pentru a patra etapă de Liga 2, a fost programat sâmbătă, 27 august, la ora 11:30, pe Arena Clinceni.

Biletele pentru partida cu Unirea Dej costă între 15 lei (peluzele) și 40 lei (tribuna 0), fiind puse în vânzare de astăzi prin platforma partenerului oficial de ticketing al clubului, Bilete.ro.

”Drim să știți că am continuat demersurile pentru a putea juca pe stadionul Arcul de Triumf, imediat după ce vor fi încheiate lucrările cu gazonul. Sperăm ca solicitările noastre să fie acceptate și implementate urgent de către Ministerul Sportului.

Vă rugăm să veniți din timp la stadionul din Clinceni, pentru că infrastructura din zonă nu permite fluidizarea accesului atunci când afluența suporterilor este mare!”, a transmis administratorul special Vlad Iacob.

Citește și

Andreea Esca deține o moșie cu opt case, unde te poți caza. Câți bani costă o noapte acolo