Șerban Huidu, detalii despre episodul cu Andreea Esca înjurând la pupitrul știrilor: „Pe casetă era mult mai grav”

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri neașteptate despre episodul controversat cu Andreea Esca, atunci când prezentatoarea de la PRO TV i-a spus că îl dă în judecată.

La „Cronica Cârcotașilor” apăruse un scurt video când vedeta înjura în timp ce se afla la pupitrul știrilor.

Înjuratura viralizată

IÎn urmă cu mai mulți ani, în timpul unei pauze, prezentatoarea nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns direct la „Cronica Cârcotașilor”.

„Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea”, spunea Andreea Esca, în clipul difuzat în premieră la „Cronica Cârcotașilor”, dar care apoi a făcut înconjurul internetului. La momentul respectiv, prezentatoarea Știrilor PRO TV a fost foarte deranjată de gestul făcut de colegii săi de breaslă și chiar le-a reproșat că au dat dovadă de lipsă de colegialitate.

Cum a ajuns la „Cronica Cârcotașilor” filmarea cu Andreea Esca înjurând

Acum, invitat la podcastul „Fain & Simplu”, Șerban Huidu a spus cum a ajuns filmarea cu Andreea Esca înjurând la „Cronica Cârcotașilor”.

„Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. „Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând ”Cronica” în fel și chip.

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-a mulțumit când a văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată.

Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar, potrivit Click!.

Dorit la ProTV

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a mărturisit că Adrian Sârbu l-a chemat, în perioada respectivă, la negocieri și ar fi dorit să-l despartă de Mihai Găinușă.

„Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: «ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?».

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor”.

Citește și

Ștefan Iordache, in memoriam: ”Își clădise un adevărat imperiu”