Sepsi se teme de arbitraj înaintea partidei cu Dinamo! Grozavu: ”Există tactica asta”

Dinamo va juca sâmbătă seară, de la ora 21:45, la Sf. Gheorghe contra celor de la Sepsi. E o confruntare între locul 14 și 4. Cosmin Contra a lăudat foarte mult formația lui Leo Grozavu, care este marea surpriză a campionatului, în clasament după U Craiova, CFR Cluj și FCSB.

Și fostul fundaș al ”câinilor”, Leo Grozavu este optimist, mai ales că Sepsi a câștigat ultimele două confruntări directe cu bucureștenii. Totodată, antrenorul covăsnenilor i-a lăudat pe adversari. ”În această perioadă, Dinamo a adus foarte mulţi jucători de calitate. Chiar dacă până în acest moment rezultatele nu au apărut acolo, sunt convins că în momentul în care vor reuşi să lege rezultate pozitive Dinamo va redeveni o forţă a campionatului din România.

Pe noi ne interesează mai mult ce facem noi, suntem într-o perioadă bună, venim după trei rezultate pozitive. Va fi un meci destul de dificil, pentru că Dinamo are mulţi jucători pe care nu-i cunoaştem. Am încercat să obţinem date despre ei, dar până la urmă important este ce facem noi pe teren.

Au jucători cu calitate, valoroşi, am reuşit să îi vedem puţin la treabă. Sigur că nu sunt în cea mai bună stare a omogenităţii lor, dar sunt jucători importanţi, aduşi din campionate mult mai puternice decât cel al României. Sunt convins că vor demonstra în scurt timp că au valoare şi sper ca acest lucru să nu se întâmple la meciul cu noi”.

Leo Grozavu speră ca meciul de sâmbătă să nu fie decis de greşelile de arbitraj. “Văd că Dinamo se plânge foarte mult de greşelile de arbitraj care s-au făcut împotriva lor. E adevărat că în decursul unui campionat se fac şi greşeli împotriva ta, dar cred că la final există un echilibru.

Nu aş vrea să abatem în totalitate atenţia către arbitraj, au fost greşeli în acest început de campionat, toată lumea vorbeşte despre sistemul VAR care ar mai acoperi din aceste greşeli, dar nici nu aş vrea ca toată lumea să se uite doar la arbitraj. În plus, ştim că există această tactică, să pui presiune pe arbitri atunci când ai o problemă.

Cred că din acest punct de vedere cei de la Dinamo ar trebui să fie mai atenţi. N-aş vrea ca lumea să înţeleagă că, dacă Dinamo a fost dezavantajată până acum, ar trebui să fie avantajată, să aibă acest avantaj, sau presiunea să fie pusă pe arbitri, să fie oarecum speriaţi de acest lucru şi să o favorizeze pe Dinamo.

Eu sper ca membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor să fie atenţi la delegări, pentru că e un meci important şi trebuie un arbitru care să poată faţă face faţă la acest joc, cu personalitatea necesară să nu se lase influenţat. Îmi doresc ca învingătoarea să se decidă în urma jocului şi nu în urma unor greşeli de arbitraj”, a mai spus Grozavu.

Citește și

Dan Petrescu, solicitare specială către conducere. Ce transferuri sunt ”pe țeavă”

No Comments Yet

Comments are closed