--> -->

Selly i-a propus iubitei lui să-și facă cont pe Onlyfans: ”Mă gândeam să facem mai mulți bani”

În cel mai recent vlog încărcat de Selly pe contul lui de Youtube, unde are peste trei milioane de abonați, acesta le-a propus prietenilor lui și iubitei ”cele mai proaste idei posibile”.

Cine acceptase

Iubita lui, Smaranda Știrbu, a fost uimită de recomandarea acestuia.

Mai multe zile la rând, Selly s-a întâlnit cu mai mulți apropiați și prieteni pentru a le face diverse propuneri. Unii dintre ei au acceptat, pentru o sumă importantă de bani Gheboasă era de acord să fie bătut de Zanni în ringul de box.

O propunere neașteptată i-a făcut Selly și iubitei lui, Smaranda Știrbu, cu care are o relație de mai mulți ani și e studentă la medicină. În glumă, el i-a zis acesteia să își facă cont pe Onlyfans, platforma cu conținut pentru adulți. Ea nici nu a vrut să audă.

Au dus gluma până la capăt

Selly: ”Te pup, iubire! Ce faci? Poți vorbi un pic? Fii atentă! Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să îți explic eu de ce ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să îți faci un cont de Onlyfans?

Smaranda: Sper că glumești…

Selly: Eu am și studiat foarte mult piața, ideea e că nu e vorba de…nu e chestia să te dezbraci, că nu asta e chestia. Poți să faci poze doar îmbrăcată.

Smaranda: Hai, mă, mă lași. Fă-ți tu, de ce nu îți faci tu?

Selly: Păi nu plătește lumea să mă vadă pe mine dezbrăcat! Nici îmbrăcat! Fii atentă! Tu imaginează-ți așa: dacă punem, ia-o cât mai pesimist posibil. Dacă punem cel mai mic preț posibil, de 5 dolari, da, și cel mai mic număr de oameni posibili, 5.000 de oameni sunt 25.000 de dolari pe lună. Și nici nu trebuie să te dezbraci. Poze la picioare…

Smaranda: Și banii tăi unde sunt?

Selly: Păi împărțim frățește, eu te ajut cu marketingul, îți fac poze, facem o chestie împreună.

Smaranda: Eu cred că te-ai țăcănit rău. Adică cum ți-a venit ideea asta? Adică din tot ce se poate face, din toate afacerile posibile asta ți-a venit ție în cap acum?

Selly: Mi s-a părut o chestie care e păcat să rămână neabordată. Este simplă, este eficientă și este momentul perfect…

Smaranda: Oricum nu.

Selly: Ești conștientă că eu glumeam, nu?

Smaranda: Nu știam că filmezi, dar îmi imaginam că e o glumă. Imaginea mea ca imaginea mea, dar a ta? Că sunt iubita ta!”, s-a încheiat conversația la telefon dintre cei doi.

Cum a cunoscut succesul Selly

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film.

În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

Citește și

Ce ar schimba Micutzu la el: ”Mi-aș dori”