--> -->

Selly a anunțat public: „Mi-am cumpărat. Revin cu detalii”

Selly a anunțat pe Instagram, unde are aproape două milioane de urmăritori, că și-a cumpărat propriul lui apartament. Până de curând, el susținea că nu o să facă o astfel de investiție, că nu i se „pare inteligent să blochezi 500.000 de euro într-un apartament în care tu stai”.

„Tocmai mi-am cumpărat primul apartament! Revin cu mai multe detalii”, a fost mesajul publicat ieri, de Selly, pe Instagram, alături de o fotografie cu planul blocului. Din imagine pare că acesta și-ar fi ales un apartament la etajul 13. Nu a dezvăluit încă unde e apartamentul și nici cât a valorat acesta.

Selly locuiește cu chirie în București

În prezent, Selly locuiește cu chirie, alături de Smaranda, iubita lui, într-un apartament dintr-un cartier rezidențial. Aproape 30.000 de euro a plătit pe an, chirie.

„În momentul de față, pentru apartamentul în care locuiesc plătesc o chirie de 2.050 de euro plus TVA. La chestia asta se adaugă și alte sume, precum 100 de euro locul de parcare pe lună, plus TVA și acolo, plus 200 de euro pe lună pentru parasolarul de pe balcon, și aici plus TVA, așadar 2.350 de euro pe lună plus TVA pentru locul ăsta în care eu stau cu chirie.

Într-un an, în care eu stau aici, eu cheltui practic 28.200 de euro, plus TVA. O grămadă de bani, o sumă foarte mare de bani. Așadar, de ce să plătesc an de an acești bani și la final să nu am nimic?”, a spus el pe YouTube, în toamna lui 2021.

De ce Selly nu voia să își cumpere propriul apartament

Tot pe Youtube, întrebat de ce nu își cumpăra propria casă, vloggerul a susținut că nu poate bloca o așa sumă într-un imobil, preferă să investească într-o afacere profitabilă.

„Cei care au construit acest cartier, ansamblu, dacă ar fi să punem o valoare, să ne gândim cât ar costa dacă ar fi să cumperi apartamentul ăsta, lunând în calcul zona, luând în calcul toate facilitățile apartamentului, complexului, eu aș estima valoarea lui undeva la 500.000 de euro, plus TVA. Asta e valoarea pe care eu aș estima-o.

Să presupunem că acest apartament s-ar fi putut cumpăra sau apartamente similare cu acesta, de ce nu am ales să cheltui direct 500.000 și să am un bun care să îmi aparțină mie și să rămân cu el versus să plătesc vreo 30.000 de euro în fiecare an și când plec de aici să nu rămân cu absolut nimic?

Pentru că nu mi se pare inteligent să blochezi 500.000 de euro într-un apartament în care tu stai. Ăla e un apartament care nu îți produce bani în mod activ, singurul mod în care ar produce e când îl vinzi, poate că piața va crește și vei avea un profit din vânzarea lui. Ce poți face cu cei 500.000 de euro?

Poți să îi investești și să își producă bani mult mai mulți decât un apartament”, a explicat acesta, la momentul respectiv.

Citește și

Viktor Orban la meciul lui Sepsi: „A fost frumos, băieți!”