--> -->

Sejur de vis pentru Simon Halep și Toni Iuruc. Unde se distrează

Prima parte a verii a fost extenuantă pentru Simona Halep, după ce a ajuns în semifinale la Birmingham, Bad Homburg şi Wimbledon.

Constănțeanca a decis să plece într-o binemeritată vacanţă, după Open-ul londonez, iar cei de la Fanatik au aflat locaţia de 5 stele unde va petrece alături de Toni Iuruc.

În extravagantul Mykonos

Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat în vacanţă, cu destinaţia Mykonos. Este vorba de un mic paradis pe o insulă grecească din Marea Egee, un loc perfect pentru ca fostul număr 1 mondial să-şi încarce bateriile pentru a doua parte din sezonul 2022.

Cu siguranţă, pe lângă timpul petrecut în largul Mării Egee, la bordul unui yacht, la fel cum s-a mai întâmplat în precedentele vacanţe, Simona Halep şi Toni Iuruc vor putea să pună la punct şi câteva detalii legate de nunta din luna noiembrie.

Simona Halep şi Toni Iuruc se vor cununa religios pe 13 noiembrie. Evenimentul va fi urmat de o petrecere selectă, la Cazinoul Sinaia, cu aproape 300 de invitaţi.

”Vacanță, am muncit mult”

La Wimbledon 2022, Simona Halep a ajuns până în semfinale, unde a fost eliminată de Elena Rybakina, cea care a şi câştigat turneul. La finalul meciului, fostul număr 1 mondial a anunţat că în următoarea perioadă se va odihni, după seria lungă de meciuri.

“Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (n.r. zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”, spunea Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon.

Acum, Simona Halep se poate bucura de vacanţă şi de o pauză de la turnee. Nu una foarte lungă, pentru că la începutul lunii august va participa la WTA Washington, un prim turneu din seria pregătitoare pentru US Open.

Pe 15 septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au unit destinele, după o cununie civilă, urmată de o petrecere fastuoasă. La puţin timp după acest eveniment, fericitul cuplu a plecat în Bodrum (Turcia), pentru o săptămână de miere.

Citește și

Dan Negru uluit de Grecia: ”Acolo e ghetou. Litoralul un fel de Eforie 90”