Șefii lui Dinamo se gândesc să pună antrenor străin

Ovidiu Burcă, 43 de ani, este istorie pentru Dinamo, echipă care luni seară are etapă în deplasare la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi.

Până atunci formația se pregătește la Săftica sub comanda lui Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, dar de astăzi ar putea avea un antrenor principal.

După ce-au vorbit cu atâția români, pun un străin?

Digi Sport a aflat că șefii grupării din Ștefan cel Mare se vor orienta către un antrenor străin, deși în ultimele zile au fost înaintate numele mai multor tehnicieni români.

Numele noului antrenor va fi anunțat în scurt timp, poate chiar în cursul zilei de astăzi, însă acesta va intra efectiv „în pâine” după confruntarea cu Sepsi, programată luni seara.

Dinamo a anunţat, marţi, pe rețelele sociale, rezilierea de comun acord a contractului lui Ovidiu Burcă, la doar două zile de la înfrângerea cu 1-0 din derby-ul cu FCSB, din etapa a 17-a a SuperLigii.

Colceag – Mihăescu cu Sepsi

Oficialii din ”Ștefan cel Mare” au decis să nu se grăbească și să meargă pe mâna lui Sorin Colceag, care a condus deja antrenamentele la Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

În proporție mare, Colceag, fostul secund al lui Ovidiu Burcă, alături de Iulian Mihăescu, va sta pe banca echipei la următorul meci, cel cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:00.

Citește și

Anghel Iordănescu, mesaj pentru fiul său: ”Să nu ți se urce la cap! Nu ești mai cunoscut decât mine”. Cu ce e mai bun Edward Iordănescu