--> -->

Ședință la Dinamo, cu Ovidiu Burcă în prim-plan

Dinamo s-a întors înfrântă din deplasarea în Transilvania. S-a făcut de râs în Cupa României, 1-1 cu FC Bihor, echipă de liga a treia, vineri seară, apoi luni a pierdut cu UTA, scor 1-2, după ce Dennis Politic a deschis scorul.

„Câinii” au fost învinși de formația lui Mircea Rednic, după reușitele lui Micovschi și Freitas, ultimul în minutul 4 al prelungirilor, după un penalty dictat după intervenția VAR.

Burcă a dat-o pe arbitraj

Imediat după meci, la flash interviu, Ovidiu Burcă a acuzat arbitrajul și a ținut să precizeze că el nu își va da demisia, în ciuda presiunilor tot mai mari din partea suporterilor dinamoviști. Antrenorul care a promovat echipa în Liga 1 consideră că poate redresa situația, chiar dacă echipa n-a mai învins în Liga 1 de aproape trei luni.

”Nu am avut nicio discuție cu șefii… Nu sunt omul care să renunț, Dinamo m-a învățat să nu renunț. Nu suntem cu mâinile sus. Dacă domniile lor consideră că eu sunt principalul vinovat, eu mă dau la o parte. Eu rezist!”, a mai spus Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo.

Urmează o ședință la Dinamo. Ce urmează pentru Ovidiu Burcă?

În ciuda faptul că Dinamo este ciuca bătăilor în Liga 1, Ovidiu Burcă are sprijinul necondiționat al lui Andrei Nicolescu, administratorul special. Cei doi vor avea o discuție și cu Eugen Voicu, acționar majoritar, astăzi, cel târziu mâine, susține GSP, întrucât situația tinde să devină dramatică pentru echipă.

Duminică, la ora 16:00, „câinii” au meci în Bănie împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, în prima etapă a returului sezonului regulat, după ce oltenii au învins la București cu 2-0. Suporterii cer insistent demiterea antrenorului de 43 de ani, rămâne ca Burcă, Nicolescu și Voicu să se gândească la soluții pentru redresarea urgentă a echipei.

Vin alea grele!

Probabil, se va aștepta și meciul din Bănie, din week-end, apoi se va trage linie, mai ales că urmează pauza competițională. Varianta ca echipa să fie pregătită mai departe de actualii secunzi, Sorin Colceag și Iulian Mihăiescu, chiar dacă aceștia dețin licența PRO, nu este agreată de către acționarii grupării.

După runda cu juveții, pentru Dinamo urmează Derby de România, cu FCSB, pe Arena Națională. Rămâne de văzut dacă Ovidiu Burcă îl va prinde, având în vedere că timpul, și suporterii, nu mai au răbdare cu el.

Citește și

Mihai Mărgineanu vehement cu Elena Lasconi: ”Stalin mai zicea asta”