Ședință de urgență la Dinamo: ”A plecat. Definitiv!”

Înfrângerea cu Universitatea Craiova (1-6) a pus capac situației deplorabile din ultima perioadă de la clubul din Ștefan cel Mare.

DDB îl vrea înapoi la echipă pe Dusan Uhrin, în timp ce Flavius Stoican și Iuliu Mureșan se pregătesc să-și facă bagajele.

Spre Cluj Napoca

PCH confirmă, printr-un mesaj scurt postat pe pagina de Facebook, că Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo.

„Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris suporterii lui Dinamo, care au amintit și de o postare din luna decembrie realizată după demiterea lui Rednic: ”Cine l-a adus pe Stoican (n.r. – Iuliu Mureșan), să-și asume. Că de plătit va plăti!”.

Stoican și Mureșan, OUT de la Dinamo

Umilința cu CSU Craiova a fost fatală tandemului Stoican&Mureșan. Chiar dacă antrenorul nu a dorit până acum, imediat după meci, să-și înainteze demisia.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo va fi convocată de urgență mâine, în prima parte a zilei. Sdministratorul special Iuliu Mureșan și antrenorul principal Flavius Stoican vor fi demiși după această ședință!

AGA poate fi convocată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Mâine, Zăvăleanu va fi notificat de – cel puțin – DDB și Nicolae Badea să întrunească adunarea.

Cine sunt acționarii lui Dinamo:

Cortacero/Lotus/Benel International – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%.

Citește și

Alexandru Rafila: de când vom renunța la certificatul verde și la mască