Secretul lui Dorinel Munteanu: ”Nu mai pune gura”

Diseară, de la ora 21:00, Oțelul Galați joacă împotriva lui Dinamo, în etapa 11-a a Ligii 1.

Dorinel Munteanu este antrenorul momentului din fotbalul românesc. Revenit pe prima scenă alături de Oțelul, Dorinel Munteanu a simțit o singură dată gustul înfrângerii în actuala stagiune în 12 partide. Cu FCSB, eșec, în rest opt remize și o victorie, etapa trecută, în deplasare, cu FCU Craiova.

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ motivul pentru care Dorinel Munteanu este într-o formă de zile mari.

Secretul lui Dorinel Munteanu: “Nu mai pune gura pe bautură! Bea cât un bivol”

Fost fotbalist al „Generației de Aur”, Dorinel Munteanu este un simbol pentru Oțelul Galați. Înainte să antreneze la formația moldoveană, „Neamțul” le-a pregătit pe CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua, Dinamo și U Cluj.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că, în trecut, Dorinel Munteanu a traversat o perioadă mai grea și s-a refugiat în alcool. În prezent, Mitică Dragomir a mărturisit că antrenorul „nu se mai atinge de băutură”.

(Dorinel s-ar înțelege cu Gigi?) Da. Dorinel este o dulceață și ca fotbalist era. A avut o perioadă când a băut. Acum nu se atinge de băutură. Eu știu tot ce mișcă în fotbalul românesc. (n.r. bea mult?) Cât un bivol.

Vin bea, dar acum nu se atinge de ani de zile de băutură. De vreo doi-trei ani nu mai bea, de-asta s-a și îngrășat. A avut probleme cu nevasta lui și-a luat-o pe băutură. După asta și-a revenit, și-a refăcut viața. Acum e de o seriozitate, nu-l atingi cu ceva”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

”Poate fiindcă n-am fost eu pe bancă”

Dorinel Munteanu nu se teme de meciul de diseară cu Dinamo.

„Ambiția lor e mare, a noastră e la fel de mare. Vrem să dăm mai puține declarații și să ne gândim doar la fotbal. Pentru a câștiga meciul, trebuie să investim mental, agresivitate, tot, încheiem un maraton de meciuri din 3 în 3 zile. Energia s-a mai dus, dar ne-am recuperat bine și va face echipa să fie în formă foarte bună.

Nu cred că avem un «complex» contra lui Dinamo. Singurul «complex» o fi că n-am fost eu pe bancă! Niciun jucător de-ai mei nu are complex în fața niciunei echipe din Superliga internă. În fotbal, nu există «complexe», nu există teamă, ci doar încrederea în propriile calități. Liga 1 e Liga 1, cum Liga 2 e Liga 2, nu avem niciun complex vizavi de niciun adversar”, a declarat Dorinel Munteanu.

În primăvară a fost suspendat în meciurile cu Dinamo!

În primăvară, în play-off-ul eșalonului secund, Dorinel Munteanu nu a fost prezent pe marginea terenului la cele două confruntări! De fiecare dată, antrenorul gălățenilor a fost suspendat și nu a venit la partidă.

Chiar dacă Dinamo s-a impus de fiecare dată în duelurile directe, în cele din urmă, la finalul ultimei etape, Oțelul a promovat direct, iar „câinii” au mers la baraj și au revenit în Liga 1 după dubla cu FC Argeș (6-1, 2-4).

Citește și

Aniversare pentru Parcul ”Romanescu” din Craiova. Zile a la Belle Epoque