--> -->

Secretul lui Călin Donca: secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul-vedetă

Călin Donca, 38 de ani, este disperat și încearcă cu orice preț să scape de arest!

Avocații milionarului au invocat motive incredibile în fața judecătorilor și susțin că nu sunt suficiente probe împotriva clientului lor. Oamenii legii nu s-au lăsat impresionați de pledoariile lui Donca și a avocaților săi și au extins ancheta până la secretara lui, despre care surse judiciare afirmă că i-ar fi și amantă, anunță romaniatv.net!

Călin Donca a mers luni în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov, unde a cerut înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Ce a cerut Donca: trebuie să se ocupe de afaceri, dar și de cei 5 copii ai săi

Aflat în arest de mai bine de o săptămână, Călin Donca a susținut în fața instanței că nu se va sustrage anchetei și a cerut eliberarea sa pe motiv că trebuie să se ocupe de afacerile sale, dar și de cei cinci copii ai săi.

Nici avocații nu s-au lăsat mai prejos și au cerut judecătorilor cercetarea milionarului sub control judiciar. Aceștia au dat asigurări că Donca este de buna credință și nu există riscul ca el să fugă. Mai mult, aceștia au subliniat că nu există probe solide pentru niciuna dintre acuzațiile pe care i le aduc procurorii DIICOT milionarului vedetă.

Avocații: ”S-a plâns cineva?!”

„S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? S-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut – cu bună credință prezentate – toate datele și toate posibilitățile de eventual profit”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca.

Totodată, apărătorii lui Donca spun că nu există infracțiunea de grup infracțional organizat pentru că milionarul nu s-a întâlnit cu altcineva decât cu soția și o apropiată a familiei care îi vizita foarte des și despre care surse din anchetă spun că i-ar fi amantă.

Oamenii legii nu s-au arătat impresionați de discursurile lui Donca și a avocaților săi și spun că ar putea extinde ancheta și la afacerea cu panouri fotovoltaice.

Citește și

Câți bani a pierdut Dorian Popa după ce a fost țepuit de Călin Donca: ”Așa părea”