--> -->

Secretul Adelei Popescu: amor în aeroport!

Adela Popescu, 35 de ani, nu este doar una dintre vedetele ProTV, prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, începând cu 2016.

Soția lui Radu Vâlcan, mamă a trei copii, fostul star din telenovela „Numai iubirea” (Acasă TV), este o femeie debordantă și directă, o actriță și cântăreață care s-a confesat cu ocazia podcast-ului amicului și colegului de trust, Mihai Bobonete.

Vrea o casă în comuna natală

După vacante exotice de care a spus că nu a fost satisfăcută, ba mai mult le-a considerat irosite, precum cea din Bali, Adela a mărturisit că, mai nou, este atrasă de experiențele în urbea natală. „Îmi place mai nou vacanțele la Șușani. Ne-am gândit să ne facem casă acolo, lăsăm copiii cu bunicii”, a punctat Adela.

De ce se teme ea? „Dacă mi-apare vreo pată, ceva, mi-e frică tare. Mi-e foarte frică de moarte, serios, chiar nu pricep de ce nu mă împac cu asta! Mă zbat între murim și nu mai suntem nimic și murim și vom fi energie. De aceea a ajuns să-mi fie frică de avion”, a spus prezentatoarea TV.

Sex în toaleta unui aeroport cu Radu Vâlcan

Este căsătorită de 7 ani cu Radu Vâlcan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz, iar una dintre destăinuirile Adelei a fost gustată de Bobo.

Femeia care a fost obligată să treacă și peste o depresie de un an în trecut, Adela Popescu nu a marșat la întrebările delicate ale lui Mihai.

„Uite, eu aș fugi cu Monica Bellucci, dacă mi-ar solicita. Nici n-aș mai anunțat-o pe Cătălina (n.red soția lui Bobonete)”, a spus interpretul din „Las Fierbinți”, amuzat.

„În relația mea cu Radu, niciodată nu m-am gândit la alt bărbat. Oricum, a gândit-o bine, trei copii, alăptat, educație, îngrijirea lor. Cel mai ciudat loc unde am făcut dragoste cu Radu? În toaleta unui aeroport”, a explicat Adela Popescu.

Citește și

George Ivașcu a demisionat. Pe cine acuză