--> -->

Se teme Dorinel Munteanu de fanii ”câinilor”? Decizia antrenorului

Dinamo – Oțelul Galați se dispută azi, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

Echipa lui Ovidiu Burcă are 35 de puncte și se clasează pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, iar cea a lui Dorinel Munteanu ocupă poziția a 3-a, cu 39 de puncte.

Dinamo are șansa de a se apropia și mai mult de locurile care asigură promovarea directă în primul eșalon.

Departe de linia de finish

Dorinel Munteanu a spus înainte de jocul cu Dinamo că în acest moment nu există echipe favorite la promovarea directă sau la pozițiile de calificare la baraj.

”Presiunea punctelor este mare, dar favoritele la primele două locuri, din punctul meu de vedere, nu se știu. Nici la locurile care duc la baraj. Până îl ultimul meci cred că se joacă această bătălie și cine va avea nervii mai tari, sau răbdarea, sau pregătirea cea mai bună va câștiga”, spune Dorinel Munteanu inainte de meci.

În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit în etapa a 2-a, la 16 august 2022, la Clinceni, iar SC Oțelul s-a impus cu scorul de 3-1, prin reușitele lui Răzvan Gorovei (33), Laurențiu Maxim (56) și George Cârjan (66), respectiv Vasile Buhăescu (45+2), marcator pentru bucureșteni.

Dorinel Munteanu consideră că Dinamo este ”mai întărită” decât a fost la acel meci din startul sezonului.

”Asta va face diferența”

”Niciun joc nu seamănă cu celălalt. Faptul că am câștigat nu este un avantaj pentru noi, pentru că este de domeniul trecutului. Este clar că Dinamo s-a mai întărit de la acel meci, dar, încă o dată, mă bazez și mă uit foarte mult la echipa noastră. Îmi doresc, chiar dacă nu sunt pe bancă, să facă o partidă solidă.

Nu pun în calcul acest lucru, pentru că am în componența lotului jucători cu experiență, jucători care au foarte multe meciuri în prima ligă, știu să gestioneze foarte bine situația. Important este ca la ora jocului să fie conectați 100 la sută la joc și să fie pregătiți că vor avea în față un adversar care, la fel ca noi, își dorește să câștige.

Asta va face diferența, caracterul fiecărei echipe sau a fiecărui jucător”, a declarat antrenorul trupei gălățene conform Liga2.ro

Dorinel Munteanu va fi prezent la meci: ”Dacă la Galați am fost favorizat să văd de acasă meciul, acum o să-l văd de la hotel”.

Huiduit de fani

Este pentru a patra oară în acest sezon când Dorinel Munteanu este suspendat la meciurile echipei sale și preferă să nu meargă la stadion, deși putea urmări jocul din tribună, fără să dea indicații.

Totuși, probabil, Dorinel a luat în considerare că va fi un stadion plin de dinamoviști, suporterii contestându-l în numeroase rânduri, chiar dacă a fost jucător, apoi antrenor în Ștefan cel Mare.

Citește și

Cum a fost aprobat planul de reorganizare la Dinamo. Ce urmează