Se rup și tinerii la Dinamo

Niciun necaz nu vine singur la Dinamo, care a primit notificare din partea lui Nicolae Badea să nu mai folosească inițialele “FC” în acțiunile grupării.

Dusan Uhrin este din nou constrâns să încropească lotul din cauza problemelor medicale. Iar acum a fost lovit crunt, fiindcă nu mai are, practic, un jucător eligibil U21 pe care să se poată baza!

Bani și Bordușanu își revin la baraj

L-a forțat pe Ahmed Bani, dar l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni. Tânărul de 19 ani s-a accidentat la gambă, poate să mai fie o soluție viabilă abia pentru “dubla” de la baraj, susțin sursele GSP. Aceasta după ce mijlocașul de bandă a fost acuzat de către fani că nu are grijă de viața lui sportivă.

Bani îi urmează unui alt fotbalist eligibil U21 care se recomanda de mare viitor, Antonio Bordușanu, 17 ani, care a dispărut total în play-out, în ultimele 5 partide, din cauza unei dislocări a umărului. Abia după Paști se va lua în calcul revenirea lui la antrenamentele normale.

El a reușit un gol în 12 meciuri pentru Dinamo în actuala ediție de Liga 1. Reușita a venit la 4-0 cu Gaz Metan. Bani a adunat 27 de meciuri în actuala ediție, zero în dreptul golurilor și assist-urilor

Dinamo a tunat și i-a adunat!

Cu Mioveniul (0-2) a fost titularizat Geani Crețu în banda dreaptă, în premieră în play-out, apoi în startul reprizei secunde a apărut Denis Giafer. Unul mai slab decât altul! 22 de meciuri a adunat Geani Crețu la Dinamo în stagiunea în curs. Nicio realizare notabilă

Uhrin este disperat, dar vin două etape mai lejere, cu Gaz Metan și cu Clinceni, înaintea altor două foarte dificile, cu Botoșani și cu UTA, pentru ca apoi să fie barajul.

Eligibili U21 mai sunt portarul Ștefan Fara, care beneficiază de accidentarea lui Figueiredo, Cătălin Măgureanu, al doilea vârf, cu 21 de meciuri și niciun gol în alb-roșu, Marco Ehmann, fundaș central, și el accidentat pe termen lung, Ionuț Amzăr, fundaș stânga, suspendat 6 etape după o bătaie generală la Liga Elitelor U19!

Citește și

A murit controversatul medic Naum Ciomu