SE POATE ”Marea Unire” a adus 10 tone de materiale sanitare. Achiziția lor total surprinzătoare

România încearcă să se pregătească pentru a reuși să treacă cu brio de epidemia de coronavirus. Astfel, la Oradea, miercuri, 70 de tone de materiale sanitare au fost aduse din China! Culmea, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și din Regiune s-a ocupat cu găsirea unui furnizor chinez și a fost vorba despre o achiziție directă, fără intermediari.

Cu o zi mai târziu, joi, Aeronava ”Marea Unire” a companiei Tarom a mai adus 10 tone de materiale din China.

”În acest transport au venit 1,2 milioane de măști. Plus bonete, combinezoane de protecție și 62.000 de măști FFP 3. Suntem asigurați cu materiale sanitare în așa fel încât cei care lucrează cu oameni ce au coronavirus, personal medical și forțe de ordine, să se poată proteja. Mulțumesc celor peste 30 de colegi din primărie, de la spitale și de la aeroport, care au participat azi-noapte la transferul produselor sanitare. Un gând de mulțumire și pentru echipajul aeronavei, care după un zbor de peste 36 de ore a adus în siguranță materialele sanitare de pe aeroportul din Shanghai.

Numele aeronavei ”Marea Unire” a fost parcă predestinat acestui zbor. Când toți cei care pot face ceva își dau mâna, lucrurile se termină cu bine. Am încredere că vom trece cu bine peste această încercare. Dumnezeu să aibă în pază România”, a scris Ilie Bolojan, primarul din Oradea, pe facebook.

Citește și:

VIDEO EMOȚIONANT Ce pot face creștinii la 12 noaptea de Înviere: ”După 30 de ani”

No Comments Yet

Comments are closed