Se oferă să antreneze gratis Dinamo: ”Demult”

Dusan Uhrin pregătește meciul de vineri cu Mioveni, în deplasare, cehul declarând azi că orice meci pe care echipa sa îl dispută este decisiv, în acest moment, și poate fi ultimul din palmaresul său aici.

Dinamo rămâne un nume atractiv pentru tehnicienii din țară.

Se bagă în seamă, poate ”pică”

După ce a dispărut o perioadă din peisaj, Ionuț Chirilă, ultima dată antrenor la Academica Clinceni, a anunțat că este dispus să o preia pe Dinamo, în cazul în care echipa retrogradează în Liga 2!

După cele patru etape disputate în play-out-ul Ligii 1, Dinamo ocupă locul 14, cu 13 puncte, la nouă puncte de CS Mioveni, prima echipă care se salvează direct de la retrogradare și aflată la egalitate de puncte cu Chindia Târgoviște, echipa de pe primul loc de baraj.

În cazul în care nu va trece la baraj de echipa din Liga 2, care ar putea fi Hermannstadt sau U Cluj, Ionuț Chirilă se oferă să preia Dinamo de la zero, în eșalonul secund.

Vrea și el o șansă

Ionuț Chirilă este de părere că ar fi trebuit să i se dea șansa să o antreneze pe Dinamo.

”Meciul ăsta de baraj e o presiune foarte mare. Acolo sunt două echipe de tradiţie, Hermannstadt şi U Cluj. E o emulaţie foarte mare la Cluj. U nu are ce pierde. Dinamo va tremura la gândul că poate retrograda.

Aşa cum la Sevilla, Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni, când presiunea era la Barcelona. Din cauza emoţiilor, poate să nu-ţi iasă jocul. Dinamo are avantajul competiţiei din Liga 1. Dar cum este şi în Cupa României, o competiţie a surprizelor.

Aş prelua Dinamo în Liga 2. Eu trebuia să antrenez Dinamo de foarte mult timp. Nu ştiam că am fost în cărţi înainte să vină Bonetti.

M-aş duce, pentru că valoarea unui antrenor este să-l ducă pe jucătorul de 19 ani din 10.000 de dolari pe lună la nivelul lui Deac. Aşa se produce în fotbal. Toată lumea vrea să-i antreneze pe Messi şi Ronaldo. Dar ca să ajungi să-i antrenezi pe ăştia trebuie să demonstrezi că ai valoare, crescând jucători”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit Realitatea Sportivă.

Citește și

Elena Udrea bulgarilor: ”Viața mi-e distrusă”