Se joacă până la urmă Dinamo – Unirea Constanța? ”Sunt informații de ultimă oră pe care le am”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, anunță că duelul cu Unirea Constanța din etapa #17 a ligii secunde va avea în cele din urmă loc.

Deși clubul administrat de Vasile Geambazi trece prin mari probleme financiare, iar prezența la meciul de luni era în pericol.

”Din ultimele informații pe care le am, cei de la Unirea Constanța au înregistrat mai mulți jucători în ultimele zile și se vor prezenta la meci”, a spus Vlad Iacob, la emisiunea ”Liga Digi Sport”.

Divizionara secundă Unirea Constanța nu știe dacă va putea duce la bun sfârșit actuala stagiune. Formația care își dispută meciurile de pe teren propriu la Clinceni se află într-un moment de cumpănă, iar cei mai promițători jucători au părăsit deja echipa,

”Suntem primul club privat care reușește să joace pe ”«Arcul de Triumf»

Oficialul dinamovist a vorbit și despre programarea meciului cu Unirea Constanța pe stadionul „Arcul de Triumf”, arenă pe care ”câinii” vor intra pentru a doua oară. S-a mai întâmplat și la partida din Cupă cu Sepsi, scor 2-3, urmată de un schimb dur de replici, din cauza unor scaune rupte.

”Suntem primul club privat de fotbal care a reușit să evolueze acolo (n.r. – pe stadionul «Arcul de Triumf»). Respectăm prevederile legale și prioritățile impuse de lege. Sperăm să avem stadionul plin meci de meci, ca să putem achita din datorii și să susținem activitatea curentă a clubului.

”Am pus prețuri atractive la bilete”

Am pus niște prețuri atractive pentru această partidă. Biletele vor începe de la 20 de lei. Nu au fost încă achitate salariile restante.

Suporterii fac toate eforturile posibile pentru a strânge acești bani. Fiind principala sursă de venit în acest moment, pot să ofer tot sprijinul și toată transparența”, a spus Vlad Iacob, la Digi Sport.

Citește și

Armata Română face angajări. Doar cu media de Bacalaureat