--> -->

Se inspiră de la Manchester City! Cât costă un bilet

Fanii lui Dinamo din PCH trag nădejde că echipa favorită va întoarce rezultatul din turul barajului pentru Liga 1, 0-2 cu U Cluj.

Ei se inspiră din triumful celor de la Manchester City, care au cucerit Premier League câștigând meciul cu Aston Villa, 3-2, deși erau conduși în minutul 76, 0-2.

Ce a fost în Anglia

Duminică seara, Manchester City și Liverpool și-au disputat, de la distanță, titlul în Premier League. În minutul 76, ”cetățenii” erau conduși acasă, 0-2 cu Aston Villa, iar Liverpool mai avea nevoie de un singur gol pentru a fi campioană temporar.

Numai că trupa lui Pep Guardiola a revenit uluitor, cu 3 goluri în doar 5 minute (’76, ’78 și ’81). O întoarcere de scor uluitoare, care reprezintă o sursă de inspirație pentru dinamoviști.

”Câinii roșii” au pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, 0-2 cu U Cluj la Cluj-Napoca, și vor încerca să evite retrogradarea în returul de pe 29 mai. Iar fanii lui Dinamo au încredere că acest lucru este posibil.

Mesajul pentru suporteri: ”Nu 15, ci 90 de minute”

”S-A ÎNTÂMPLAT ACUM
La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa.

City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool.
Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Nici egalul nu era de-ajuns.

Atunci s-a produs MIRACOLUL, lucru posibil cu un STADION PLIN și ÎNCURAJĂRI din tribune: ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană.

Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton).

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.
Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte.

Nu ne comparăm cu City și nici nu ne dă pe spate succesul lor. Poate că am fi preferat o campioană alb-roșie în Anglia, mai ales că Liverpool este echipa care a produs cea mai spectaculoasă întoarcere de scor, în finala cu Milan din 2005, comparabilă cu acel 3-0 întors de Dinamo la Liberec”, au scris cei din Peluza Cătălin Hîldan.

5 lei biletul

Conducerea clubului promite prețuri mici pentru bilete. Sub cele practicate în timpul sezonului, între 20-35 de lei. Din informațiile GSP, tichetele la peluze vor avea un preț modic: 5 lei.

Citește și

Carla’s Dreams vrea să ”scape” de mască: ”Mă reinventez”