Se închide trei luni Arena Națională! Care este motivul

Fotbalul nu mai este o prioritate pentru Arena Națională atunci când vine vorba de evenimente care aduc mult mai mulți bani în conturile municipalității, a scris GSP.ro. Așa s-a întâmplat și în acest an, așa se va întâmpla și în 2024.

FCSB și Dinamo, cele mai afectate

Arena Națională va fi blocată mai bine de trei luni în vara anului viitor, asta după ce oficialii Primăriei București au semnat deja mai multe contracte pentru organizarea de concerte!

Blocarea Arenei Naționale aduce probleme în special celor de la FCSB, chiriașul care a accesat cel mai mult în ultimii ani cel mai mare stadion al țării. Meciurile din preliminariile cupelor europene ar avea loc începând cu 9 iulie, play-off-urile de calificare în grupe fiind programate la final de august, astfel că echipa lui Becali trebuie să se mute.

Asta înseamnă că echipa patronată de Gigi Becali trebuie să aleagă să joace pe „Arcul de Triumf” sau pe Ghencea, în funcție de numele adversarului și de interesul față de meciul respectiv.

La fel de afectată este și Dinamo, care, în ultima vreme, s-a întors pe Arena Națională. În tot cazul, ”câinii” joacă la Arcul de Triumf, acolo unde gazonul a fost afectat în toamnă, când nu au fost atât de multe meciuri de fotbal.

Coldplay, două concerte pe Arena Națională (12-13 iunie)

Trupa britanică Coldplay va concerta la București, pe Arena Națională, pe 12 și 13 iunie 2024. Turneul „Music of the spheres world tour” al formației Coldplay va debuta la Atena, capitala Greciei, pe 8 iunie 2024. Se va încheia pe 30 august 2024, la Dublin, în Irlanda.

Una din cele mai populare formații rock din lume, Coldplay a scos nouă albume, cel mai recent în anul 2021, și are în palmares șapte trofee Grammy, cele mai cunoscute premii din industria muzicală.

Ed Sheeran revine la București pe 24 august

După ce trupa britanică Coldplay va concerta la București, Ed Sheeran a anunțat că revine în România pentru un nou concert, pe 24 august.

Ed Sheeran aduce la București turneul său ” + – = ÷ x ” Mathematics. Ed Sheeran vine pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, atunci când a cântat în tricoul echipei naționale de fotbal.

În acest an, Sheeran a lansat două albume, Subtract și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume.

Alte două contracte au fost semnate: date posibile iulie și august!

Cele trei concerte nu vor fi singurele pe Arena Națională în 2024. „Au fost semnate deja alte două contracte de închiriere”, au dezvăluit sursele GSP din interiorul municipalității.

Contactele de închiriere pentru cele două evenimente majore au fost deja semnat, dar numele artiștilor nu a fost încă anunțat, acest lucru urmând să aibă loc în perioada următoare, totul depinzând de negocierile dintre vedete și organizatorul din România.

Cel mai probabil evenimentele vor avea loc în iulie și august 2024.

Citește și

Cât a primit Loredana Groza să pozeze goală în Playboy