Se închide muzica în Vama Veche! Decizie fără precedent

Astăzi, reprezentanții teraselor și cluburilor din Vama Veche au avut o consfătuire la care a participat și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, pe raza căreia se află și localitatea care este atât de căutată de tinerii dornici de distracție. Și s-a luat o decizie extrem de importantă!

Având în vedere numărul tot mai mari de infectări la nivel național, dar și faptul că în week-end-uri nu se păstrează distanța socială, turiștii fiind greu de controlat de către reprezentanții cluburilor, s-a hotărât să nu mai existe muzică de dans și de petrecere după asfințit în niciuna dintre locațiile din Vama Veche! Astfel, începând de astăzi, după ora 20:00, nu vor mai fi DJ de noapte sau muzică de party în cluburile din Vamă, ci doar muzică lounge, așa cum ne-a confirmat unul dintre cei prezenți la întâlnire.

hotel iceberg balcic-->

Însuși primarul Daniel Georgescu ne-a confirmat adoptarea acestei măsuri, care va deveni valabilă de azi, chiar dacă nu s-a semnat niciun protocol. ”Nu dorim ca Vama Veche să devină oaia neagră a Litoralului! Sau să ajungem la situații extreme în care să fie nevoie să închidem afaceri. Pentru a nu ajunge la asemenea lucruri, am luat această decizie, e una de responsabilitate și de solidaritate, s-au raliat și patronii de cluburi la asta. Vom trece și peste asta, împreună. Nu știu cât va dura, cât va trebui”, a comentat primarul.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Zile importante pentru Dinamo: azi cu fanii! Când sunt așteptați spaniolii la București


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed