Se face al 2-lea transfer la Dinamo?! Un alt portar, nu atacant!

Dinamo a revenit astăzi în țară după zece zile de cantonament în Antalya. Sâmbătă seară, pe stadionul ”Ilie Oană”, roș-albii au meci tare cu Petrolul Ploiești. Până atunci, Andrei Nicolescu a promis că vor mai sosi jucători sub comanda lui Zeljko Kopic.

Eduard Pap este pregătit să vină la Dinamo

Eduard Pap, 29 de ani, este în atenția lui Dinamo. Este vorba de un goal-keeper care a lăsat o impresie remarcabilă în Liga 1, care a fost căpitanul celor de la FC Botoșani, ajuns vara trecută în Ungaria, la ETO Gyor, cu care a luptat în prima parte a sezonului pentru promovare.

Una dintre grupările de tradiție ale vecinilor, Gyor este pe locul 2 în eșalonul secund, în obiectiv. În prezent, echipa maghiară, la care mai evoluează doi ex-dinamoviști, Paul Anton și Claudiu Bumba, este în cantonament în Slovacia, la Dunajska Streda.

Are pregătirea la zi

Astăzi, conform informațiilor GSP, Pap a ajuns la un acord cu maghiarii pentru a rezilia angajamentul de comun acord.

„Pasul următor este ca Dinamo să trimită oferta oficială, așa cum am discutat, în principiu, apoi jucătorul se va înțelege cu clubul. Luni, cel târziu marți, poate fi la antrenament la Săftica”, au declarat sursele GSP.ro.

Eduard Pap este cu pregătirea la zi, astfel că intră direct ”în pâine” la Săftica, sub comanda lui Kopic. El vine direct din cantonamentul maghiarilor de la Dunajska Streda.

Postul de portar va fi cel mai disputat din echipa Dinamo!

Dinamo îl aduce pe Pap să se lupte pentru titularizare cu Adnan Golubovic și Răzvan Benga.

Ardeleanul a mai fost în atenția celor de la UTA și FC Botoșani, dar este tentat de transferul în ”haită”. Dinamo l-a mai dorit, fără succes, și în trecut.

Citește și

Elena Lasconi a demisionat de la șefia USR: ”Mi-e scârbă!”