Se discută de rezilieri la Dinamo: 3 la număr!

Agentul FIFA Jesus Otaolaurruchi a venit la București pentru a rezolva plecarea mijlocașului Gorka Larrucea (30 de ani) de la Dinamo. Se discută și situațiile lui Goncalo Gregorio (28 de ani) și Gabriel de Moura (35 de ani).

Gorka Larrucea nu mai e pe lista pentru campionat

Zeljko Kopic a transmis că așteaptă întăriri, dar are o mare problemă. Lista A de jucători poate conține doar 13 străini, iar Dinamo depășește această limită.

„Câinii” trebuie să elibereze rapid câteva locuri. Primul care va pleca din „haită” este Gorka Larrucea, om important în sezonul promovării.

Jesus Otaolaurruchi a ajuns de ieri la București pentru a discuta situația mijlocașului spaniol.

Care e situația lui Gregorio

Agentul FIFA are în vedere și o posibilă plecare a atacantului Goncalo Gregorio, dorit de Maritimo, din Portugalia, echipă care trage la promovare. Este interesat și de situația lui Gabriel de Moura, dar pare că fundașul lateral intră în vederile lui Kopic și pentru restul stagiunii.

Totul depinde de atacantul pe care Kopic îl va găsi în zilele următoare. Pentru moment, singura certitudine este plecarea lui Lamine Ghezali. Francezul în vârstă de 24 de ani are oferte din liga secundă a României.

Kopic a anunțat ce se întâmplă cu Bena și Ghezali: „E un moment greu pentru mine”

”E dificil pentru mine. Ei lucrează foarte bine, sunt băieți buni. Eu cu Gorka, Bena și Ghezali avem o comunicare excelentă. Nu le pot spune că nu mai fac parte din lot, că nu-mi pasă. Insist la club, vorbesc cu ei și încerc să găsesc soluții ca ei să meargă undeva să joace. Am văzut că trebuie să schimbăm ceva la echipă, să aducem alți jucători.

Sper să rezolvăm această situație și toată lumea să fie mulțumită, să-și găsească echipe unde să joace. Nu știu dacă vor mai pleca și alții. Trebuie să facem echipa mai puternică, dar trebuie să ne respectăm jucătorii. Nu este un moment ușor pentru mine. Eu insist ca echipa să fie o familie, să luptăm împreună . E greu să scoți jucători din lot, dar ăsta e fotbalul”, a comentat Zeljko Kopic după eșecul cu Rapid.

Citește și

Salariul pe care îl câștigă Leonard Doroftei în Canada