--> -->

Se desparte de Craiova și semnează cu Dinamo?! Primele detalii

Experiența lui Sergiu Hanca la Universitatea Craiova se apropie de sfârșit, după un sezon dificil pentru internaționalul român la formația din Bănie.

Totuși, mijlocașul ar putea rămâne în SuperLiga, Dinamo București ar dori ”repatrierea” fotbalistului, conform Fanatik.

Deși se anunța a fi un transfer important pentru Universitatea Craiova în lupta pentru titlu, Sergiu Hanca nu s-a impus în primul „11” al oltenilor, atât cu Mirel Rădoi, cât și cu Eugen Neagoe. Mai mult, fostul dinamovist a cunoscut un regres semnificativ după excluderea din lotul „alb-albaștrilor” de către fostul selecționer.

Din rău în mai rău

Sergiu Hanca a fost exclus din lotul „alb-albaștrilor” de către Mirel Rădoi împreună cu Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ionuț Vînă, după egalul surprinzător al Universității Craiova cu CS Ocna Mureș, formație din Liga 3. Decizia fostului tehnician din Bănie l-a luat prin surprindere chiar și pe Mihai Rotaru la acea vreme.

Cei patru excluși s-au antrenat o perioadă separat de lotul Universității Craiova în Lunca Jiului, iar Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au pornit un litigiu de milioane de euro cu formația din Bănie. Totuși, Comisia de Recurs a FRF au hotărât ca cei doi fotbaliști să nu fie despăgubiți de Mihai Rotaru.

Cu o singură prezență pentru Universitatea Craiova în play-off-ul din SuperLiga, Sergiu Hanca este aproape de despărțirea de formația finanțată de Mihai Rotaru. Din informațiile Fanatik, fotbalistul și-ar putea rezilia contractul cu gruparea din Bănie în cursul zilei de joi. El ar urma astfel exemplul lui Ionuț Vînă, care a ajuns deja la un acord cu șefii Universității pentru încetarea raporturilor contractuale.

Fost căpitan la Dinamo

Dinamo București își dorește repatrierea fotbalistului de 31 de ani, susține sursa citată.

Sergiu Hanca are 10 prezențe în SuperLiga la Universitatea Craiova, iar în cinci dintre acestea a început încă din primul minut. Internaționalul român are un contract valabil până în 2025 cu formația din Bănie, însă fostul dinamovist nu își va duce la bun sfârșit înțelegerea.

Hanca are 112 meciuri la Dinamo și 20 de goluri, plus 22 de assist-uri. A fost căpitan al roș-albilor și unul dintre preferații tribunei, până la conflictul cu o parte a fanilor.

Citește și

Cine joacă în filmul „Cravata galbenă”, pentru care John Malkovich filmează la București. Povestea vieții lui Sergiu Celibidache