Se autopropune la Dinamo! ”Am vorbit ceva”

Elis Bakaj este un nume interesant pentru suflarea dinamovistă, albanezul având mereu cuvinte frumoase la adresa clubului la care a evoluat în Liga 1.

În urmă cu 11 ani, la Dinamo venea alături de Suleyman Demollari un jucător ofensiv, care se anunța un transfer extrem de interesant pentru ”câini”, Elis Bakaj.

Recomandat drept cel mai bun jucător din campionatul Albaniei venea la Dinamo, însă nu a reușit să se impună la echipa noastră cu adevărat, 5 goluri marcate, dar mai mult rezervă decât titular în perioada în care Ioan Andone și Liviu Ciobotariu au antrenat echipa.

Și-a construit o carieră

A plecat apoi în Ucraina, Albania și Belarus, unde a avut relativ succes, deși în afară de Odessa, nu a evoluat la echipe foarte puternice. Ajuns la 34 de ani, Elis Bakaj este liber de contract, după ce s-a rupt de Brest, și nu ar spune ”nu” unei reveniri la Dinamo, o echipă unde consideră că ar fi putut oferi mult mai mult acum 11 ani.

”Am vorbit cu cineva de la Dinamo, dar nu a fost nimic concret, doar vorbe. Știu că momentul nu e foarte bun. Dacă mă întrebai acum 10 ani dacă vin la Dinamo, într-o poziție asemănătoare, n-aș fi venit. Acum aș veni, am 34 de ani, am experiență și știu cum aș putea să abordez situația.

Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic. E păcat ce se întâmplă la Dinamo. Toată lumea dorește ca Dinamo să fie unde era înainte, nu doar suporterii echipei. Oamenii vor echipe cu tradiție, vor Steaua, vor Dinamo, vor Rapid. Sunt echipe care joacă 5 ani bine și după se uită de ele” a declarat albanezul pentru Playsport.

Mureșan, de acord

”Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă și împreună alegem jucătorii. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine” , a spus Muresan la Playsport.

”Am fost mândru că am jucat la Dinamo, una dintre cele mai bune echipe. Am fost dezamăgit de la mine că nu am dat ceea ce așteptau suporterii de la mine și ceea ce voiau suporterii.

A fost prima echipă din afara Albaniei și a fost o mare presiune pentru mine. Am acumulat experiență, am jucat la o echipă cu cei mai frumoși suporteri din România. Ca la Dinamo, nu am văzut nicăieri”. a mai spus pentru Playsport.

Citește și

Giovanni Becali, despre Nole Djokovic: ”A stat ca un țigan, să se certe cu ei”