Scurt pe doi, amenințare clară: ”Dacă nu intră banii vineri, mulți vor pleca”

Dinamoviștii au efectuat azi vizita medicală la INMS, deja se apropie ora startului oficial din 2021. Pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, ”câinii” au meci la Mediaș cu Hermannstadt.

Căpitanul echipei Ante Puljic a revenit la București, așa cum vă anunțam de ieri, respectându-și cuvântul dat (detalii aici), dar a ținut să transmită un mesaj elocvent managementului lui Cortacero. ”Ni s-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii. Acum, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero.

Promisiunea e că vineri intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca… Ni s-a luat de promisiuni, de minciuni!

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar dacă erai neplătit o lună, două, ai spune OK, însă noi sutem așa de cinci luni” a declarat Ante Puljic.

”Sunt căpitan și trebuie să împing echipa de la spate, să arăt băieților că au un sprijin. N-am nicio ofertă, dar sunt discuții cu unele cluburi care m-ar dori”, a mai precizat stoperul.

Lotul actual al dinamoviștilor

Portari: Mejias Osorio, Mihai Eșanu, Aleksander Mitrovic
Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan, Dan Tălmaciu
Mijlocași: Diego Fabbrini, Alexandru Răută, Paul Anton, Ionuț Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim, Andreas Mihaiu
Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu, Andrei Blejdea (se antrenează cu echipa, încă nu a semnat).

Citește și

Soțul Serenei Williams, contraatac la Ion Țiriac: ”Clovn rasist și sexist”