Scriitorul Radu Paraschivescu, dorit manager general în Liga 1: ”Printr-un interpus al domnului primar”

Jurnalistul Radu Paraschivescu (62 de ani) a primit o ofertă neașteptată de la un club care evoluează în Superliga.

Celebrul jurnalist și scriitor din România a intrat în atenția oficialilor unei echipe din Superliga după numeroasele sale prezențe la TV, însă n-a dorit să accepte propunerea.

”Eu nu pot administra niciun coteț”

Radu Paraschivescu a dezvăluit că a fost ofertat de FC Voluntari pentru a prelua funcția de manager general. După ce a refuzat propunerea unui oficial al echipei din Ilfov, celebrul jurnalist s-a întâlnit chiar cu primarul Florentin Pandele, dar nu i-a oferit nici acestuia un răspuns pozitiv.

”Mi s-a propus o funcţie la un club sportiv. E vorba de FC Voluntari. Printr-un interpus al domnului Pandele. Mi-a propus să fiu manager general. Mi s-a părut una dintre glumele bune ale anului.

I-am spus că eu nu pot administra niciun coteţ, nu pot să mă ocup de o echipă. Apoi domnul Pandele a venit personal şi a încercat să mă peţească, tot fără rezultat”, a spus Radu Paraschivescu la Prima TV.

Care e situația Voluntariului

FC Voluntari se află pe locul 11 în clasamentul din Superliga după 24 de meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023, cu 26 de puncte, la două în spatele Chindiei Târgoviște și la unul singur în fața celor de la Hermannstadt și FC Argeș.

În cele 24 de meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023, FC Voluntari a bifat șase victorii, opt rezultate de egalitate și zece înfrângeri. Echipa lui Liviu Ciobotariu are un golaveraj de 21 de goluri date și 27 primite.

Trupa din Ilfov are două trofee în palmares din 2010 până în prezent: Cupa României și Supercupa României, ambele cucerite în 2017.

Citește și

Un fost patron din Liga 1, care a făcut o avere din imobiliare: ”Noi, românii, suntem mai catolici decât papa”