Schimbarea pregătită de Ovidiu Burcă la Dinamo?! Cine ar putea apăra ”haita”

După 0-2 cu CSA Steaua și 1-3 cu Poli Iași, Dinamo se pregătește de meciul cu FC Buzău, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2.

FC Buzău – Dinamo se joacă luni, 1 mai, de la 17:30. Este un meci în care se joacă poziția a 4-a a clasamentului, iar roș-albii joacă și pentru a continua lupta pentru promovarea directă.

Un puști necunoscut

Pentru partida de la Buzău, antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, ar pregăti o schimbare importantă în echipa de start. Cel puțin asta susțin sursele Digisport, un detaliu care, momentan, nu este confirmat de către cei din club. Oricum, există o stare de incertitudine și de nemulțumire legată de cel ce apără poarta lui Dinamo.

Astfel, tehnicianul e gata să-l scoată din poartă pe tânărul Denis Oncescu, 18 ani. În locul acestuia, Burcă ar vrea să mizeze pe un alt puști, Alexandru Stoian, care nu are niciun meci oficial, în timp ce Filip Dujmovic (24 de ani) va rămâne în continuare pe bancă, potrivit digisport.ro.

Totuși, contestat deja de o parte dintre fani după eșecurile cu CSA Steaua și Poli Iași, Burcă ar trebui să-și asume o responsabilitate uriașă dacă ar face un asemenea demers.

Denis Oncescu, gafă în CSA Steaua – Dinamo

Denis Oncescu a comis-o în minutul 29 al confruntării cu Steaua, la 1-0 pentru „militari„. Aflat la 11 metri de propriile buturi, puștiul a trimis o pasă neglijentă pre spaniolul Gorka Larrucea, dintr-o lovitură liberă indirectă executată din lateral. Ibericul a bâlbâit mingea, iar Chipirliu a interceptat și a trimis în poarta goală.

Totuși, primul gol al „militarilior” pare să fi fost înscris în circumstanțe neregulametare! Fostul arbitru Marius Avram susține că lovitura liberă indirectă executată de Oncescu ar fi trebuit repetată!

„Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare. Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a spus Marius Avram.

Citește și

Andreea Esca la petreceri: „Cineva voia să mă servească cu o băutură alcoolică și eu dansam ca nebuna”