--> -->

Schimbare majoră la Dinamo. Ce va fi în Cupă?

Dinamo are în această seară meci în Cupa României, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în deplasare.

Adversare tare, asta e realitatea

În campionat, gazdele s-au impus pe propriul stadion cu scorul de 2-0, acum este o altă competiție, un alt stimulent pentru formația lui Ovidiu Burcă.

Însă victoria cu Dinamo i-a descătușat și Viitorul Pandurii Târgu Jiu stă foarte bine în clasament. Până atunci bifaseră două meciuri fără punct luat! Au 4 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat, singura înfrângere venind într-un meci surprinzător, cu Unirea Constanța, de altfel singura victorie a echipei secunde a FCSB-ului.

Gorjenii au dublul punctelor lui Dinamo, în clasament.

Bani buni

Defensiva gorjenilor este una excelentă, doar 5 goluri primite în 7 etape de campionat, semn că echipa lui Florin Stângă nu primește deloc ușor gol, spre deosebire de defensiva noastră, care este extrem de șubredă, 12 goluri încasate în 7 meciuri. Atacul gorjenilor nu este la un nivel prea ridicat, o medie de nici un gol pe meci, dar meciurile de Cupă pot fi decise și în prelungiri.

După calificarea în faza play-offului, Dinamo a încasat 4.000 de euro. Dacă va reuși să treacă de olteni, bucureștenii vor încasa încă 8.000 de euro și în faza grupelor devine și mai tentant, 4.000 de euro pentru fiecare punct acumulat.

Primul 11 al ”câinilor”

Oncescu – Moura, Patriche, Giafer, Buleică – Larrucea, N. Roșu – Iglesias, Ghezali, Bani – Al. Pop.

Rezerve: Dujmovic, Bena, Dudea, I. Roșu, Lazăr, Borcea, Buhaescu, A. Șerban, Delciu.

Surprinde faptul că titularul postului de portar, bosniacul Filip Dujmovic, este menținut doar pe banca de rezerve, având în vedere prestațiile lui, comparativ cu ale lui Oncescu, și miza partidei.

Bordușanu și Amzăr, de altfel titulari la Dinamo, nu sunt în lot după ce au jucat pentru România U19, respectiv România U20.

Citește și

Mulți au crezut că Alexandru Arșinel și Stela Popescu sunt soț și soție