--> -->

Schimbare importantă la Dinamo începând de la meciul cu Oțelul

Dinamo se pregătește de al doilea meci din Liga 2, marți, cu Oțelul Galați, de la ora 18:00, iar conducerea a rezolvat una dintre problemele pe care o aveau fanii. Suporterii vor fi mulțumiți!

Supărare mare

În victoria cu Progresul Spartac, 1-0, Dinamo a evoluat în noile echipamente, dar pe tricoul de joc nu se afla chipul lui Cătălin Hîldan, spre nemulțumirea fanilor și a lui Cristi Hîldan, fratele fostului jucător.

Însă la următoarea partidă, cu Oțelul, problema a fost rezolvată. Astfel, imaginea cu chipul lui Cătălin Hîldan va reveni pe tricourile „câinilor”, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți și în meciurile amicale.

Conducerea le-a explicat fanilor că echipamentul a sosit prea târziu pentru a putea fi personalizat la timp pentru primul meci.

Borcea atacă galeria lui Dinamo

Fostul acționar Cristi Borcea (52 de ani) crede că Dinamo a ajuns în „B” din cauza implicării fanilor în viața clubului. ”Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul.

E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum. Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar… Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus.

Am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat”, a declarat Borcea, potrivit Prosport.

Citește și

Lovitură încasată de FCSB înaintea dublei decisive cu Viking