Scenariu apocaliptic al lui Victor Ponta: ”Va fi mai rău. Boc e om de stat pe lângă Orban, care cântă după ureche”

Ziua și acuzele între oamenii politici din fruntea țării. Mai ales că mai sunt două săptămâni până la alegerile locale, scrutinul fiind prevăzută duminică, 27 septembrie. Prezent la Reșița, în campanie electorală, după ce a ieșit negativ la testul COVID, Victor Ponta a făcut un anunț ce dă fiori.

Liderul Pro România a declarat că din cunoștințele sale cifrele economice sunt mai rele decât cele din urmă cu un deceniu, când și România a fost lovită de o criză economică de proporții. Declarațiile lui Ponta contravin celor enunțate zilele trecute de către Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, care ne oferea încredere, din punct de vedere verbal. ”Ne confruntăm din nou cu o criză ce va fi mai rea decât cea din 2020. Să vă fie foarte clar!

Am învățat să ne uităm la cifre cum se uită medicii pe analize. Cifrele din România acum sunt mai rele decât cele din 2009. Și avem un medic mai rău decât atunci. L-am criticat mult pe domnul Boc, dar dânsul este un adevărat om de stat, spre deosebire de Orban! Orban, din păcate, tratează lucrurile ca un muzicant care nu a învățat notele, cântă după ureche”, a spus Ponta.

Citește și

Ciolacu către Orban: ”Gogoși electorale, ați blocat acolo prin tertipuri administrative”

No Comments Yet

Comments are closed