--> -->

Scandalul zilei: ”Attencion, madame! Șobolăneală” vs ”Impostorul”

Război la nivel înalt pe scena politică internă, Clotilde Armand acuzându-l pe ministrul Transporturilor de un nou ”caz Florin Roman”.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns primarului Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), în legătură cu lucrarea ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

”Se recomandă prin gunoi”

”Să știți că sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți. Și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie. A și spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolaneală a doamnei Armand.

Mă adresez direct doamnei: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Ați pierdut încă un război. Se înscrie în șirul multor altora pe care le-ați deschis, începând cu războiul gunoaielor”, spune Sorin Grindeanu, informează Mediafax.

Grindeanu îi sugerează primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, să ceară la Ministerul Educației foile sale matricole din perioada liceului și facultății.

Ce acuză Armand

”Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie lac demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

Cartea, care se numește ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

”Injurii de maidan”

Ulterior, după reacția oficialului Executivului, Clotilde Armand a mai oferit o ripostă pe Facebook.

”Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman.

Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci și nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Națională.

În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, dl. Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenții de la autorul OUG 13.

Sper ca domnul prim-ministru Ciucă să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său. Deoarece acest impostor este o rușine pentru întreaga comunitatea științifică din România.

PS: Faceți publică cartea… dle. Grindeanu. Lăsați golăniile și injuriile la dvs. în partid”, scrie Clotilde Armand.

Citește și

Telenovela Dan Petrescu la final! ”Am discutat, e clar”. Opțiunea 4 pentru FRF