Scandal pe banii din fotbal! Reacție dură a lui Gigi Becali

Scandal mare in fotbalul romanesc! Motivul? Modul in care firma care detine drepturile de televiziune pentru Liga 1 vrea sa livreze banii din contract. EAD a anuntat ca ratele vor fi in numar de 5 si vor fi platite in august, octombrie, decembrie 2020, ianuarie si martie 2021.

Cluburile nu au reactionat deloc bine la acest anunt. Sefii din Liga 1 stiau ca banii vor veni doar in 3 transe: iulie 2020, ianurie si martie 2021. Situatia creata de pandemia de Covid-19 ar fi fost invocata de cei de la EAD pentru modificarea contractului. Gigi Becali a raspuns dur.

“Acum mă interesează pentru că se încearcă să fiu luat de prost. Eu nu accept ca să fiu luat de prost și nici nu accept ca asociații ei să fie batjocoriți. Nu s-au dat șapte meciuri, e vinovată FRF, poate să o dea în judecată și chemăm FRF să plătească pentru că ea a înghețat campionatul. E vorba de 700.000 de euro și nu două milioane de euro. Noi avem înțelepciune și înțelegere. Eu nu fac ca ei și rup actul adițional ca pe vremuri, așa cum făceam și o calc și în picioare. Uite așa fac eu.

Toata lumea trebuie sa mananca o paine. Dar acum se cere prea mult. “Va calarim, nu aveti bani, e pandemie”. Sa vedeti daca-si permit ei sa piarda 5 milioane de abonati. O sa gasim alta forma de abonare. Nu ma duc sa ma cert la Adunarea Nationala. Ei trebuie sa inteleaga. Mai sunt instigatori pe acolo: “Hai ca nu mai luam banii astia!” Pai tu ne aperi pe noi sau ce? Tu ai contractul asta, l-ai semnat pe 5 ani! Respecta-l pe 5 ani! Sunt atatea televiziuni care pot face repede o combinatie. Sa se respecte contractul asta cu sfintenie! Mie trebuie sa-mi respecte ce scrie aici! Doar in unanimitate se poate schimba. Mie trebuie sa-mi respecte drepturile. Daca nu e respectat, ma duc la instanta. Cei din FRF sa nu ne vanda definitiv! Burleanu e baiat destept, nu e kamikaze. Are o intelepciune, nu sare calul. De aia il rog sa faca o intelegere cu televiziunile”, a spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

No Comments Yet

Comments are closed