Scandal mare la Dinamo – Steaua, în Liga a treia

Partida dintre Dinamo și CSA Steaua, din etapa a 4-a a Ligii a treia, s-a lăsat cu mare scandal. Nu pe teren, acolo unde roș-albaștrii nu au avut probleme cu rivalii, ci în afara acestuia. Bucureșteni nevinovați au avut de suferit.

Incidentele au pornit când dinamoviștii și steliștii au vrut să se încaiere. Jandarmii au încercat să-i despartă și au vrut să-i conducă pe roș-albaștri la metrou. 2 jandarmi au fost însă atacați de ultrașii steliști. De acolo a început haosul. Se pare că forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene în stația de metrou, provocând panică. Zeci de călători au fugit spre gurile de ieșire la suprafață.

“Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:
În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.
În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.
Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.
În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale.
În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj”, scrie în comunicatul Jandarmeriei.

Asupra fanilor steliști s-au găsit arme albe.

Citește și

Orban vine cu promisiuni pentru bucureșteni. Ce lucrări a anunțat

No Comments Yet

Comments are closed