Scandal evitat la Dinamo: ”Asta e”

Igor Jovanovic prinse formula de bază la Dinamo, dar i-au revenit problemele medicale, astfel că va fi din nou în afara echipei.

Fundașul croat nu intră în calculele lui Flavius Stoican pentru etapa cu CFR Cluj, de duminică, detaliu negativ în condițiile în care nu evoluează nici celălalt stoper, preferatul antrenorului, Răzvan Patriche, și el accidentat. Plus portarul Cristiano Figueiredo, plus alți șase jucători importanți!

Spatele nu-i dă pace

Jovanovic, 32 de ani, a strâns trei etape în prima echipă a lui Dinamo, nu se știe încă perioada în care va sta departe de gazon, dacă Stoican îl va avea la dispoziție încă din prima etapă a play-out-ului.

Antrenorul ”câinilor” a trecut peste un episod neplăcut, în care a fost ponegrit de către fundașul său, în discuția personală pe care Jovanovic a avut-o cu o suporter după eșecurile cu Botoșani și cu CSU Craiova.

Mai exact, apărătorul i-a spus fanului: ”Niciodată n-am avut un antrenor mai prost, poate să mă folosească, dar nu vrea. Nu are treabă cu meseria, o glumă de antrenor”.

Stoican a avut o discuție cu fotbalistul, în cantonamentul de la Săftica, pe marginea subiectului, Jovanovic a încercat să pareze, să spună că a fost înțeles greșit.

”Nu țin cont spre binele echipei”

„Știi câți jucători care nu joacă vorbesc de antrenor, jucători, suporteri… Nu țin cont pentru binele lui Dinamo și nu dau curs răutăților. Pe mine nu mă doboară nimic și sunt conectat 100% la obiectivul echipei. Nu am pus la suflet. Am fost jignit și de foști fotbaliști. Mi-a spus (n.red Jovanovic) cum s-au întâmplat lucrurile”, a reacționat Stoican la RadioDinamo.

Igor are probleme la spate încă de când s-a transferat, situația lui este delicată și, probabil, va afecta echipa în play-out, mai ales că a fost adus să fie titular în Ștefan cel Mare.

Citește și

Țiriac despre Putin: ”Trebuie să ne vedem”