--> -->

Scandal din cauza amicalului de la Madrid: ”Mureșan, un mincinos”

Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, îl acuză pe Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, că a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla.

Pentru a obține bani pentru Dinamo, DDB Spania a pus la cale un amical între Dinamo și Real Madrid Castilla, club antrenat de celebrul Raul.

Deși inițial ar fi fost de acord, Mureșan s-ar fi opus apoi inițiativei.

Amicalul trebuia să se dispute pe 23 martie, când campionatele iau pauză pentru meciurile naționalelor.

”Dinamo a refuzat amicalul cu Real Madrid”

”Am o mare problemă. Am înțeles că cei de la Dinamo au declinat oferta făcută de Real Madrid. Pe noi ne-au pus într-o situație delicată. Dinamo ne-a cerut dovezi că avem charter, cazare. Deși domnul Mureșean cunoștea de cinci săptămâni faptul că discutăm despre amical, el a spus că nu mai vrea.

Eu sper că domnul Mureșan va ieși public și va explica ce s-a întâmplat. De cinci săptămâni ne spune: «Da, da, da», iar acum spune nu.

Prima persoană întrebată a fost domnul Zăvăleanu, care m-a trimis la Iuliu Mureșan, iar ulterior la Flavius Stoican. Toată lumea era de acord. Până acum patru zile, discutam deja despre meniul jucătorilor la hotel. Acum, îmi spun că nu vin, că vor să joace amicalul în vară.

”Domnul Badea era siderat”

Mi-e jenă! Am crezut în cuvântul unui mincinos, dar nu pot să spun mai multe. Astăzi, Dinamo nu mai poate să se urce într-un avion din cauza datoriilor, eu le ofeream această posibilitate.

Domnul Mureșan trebuie să dea explicații. Are o mare problemă. Nu vreau să cred că e sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru.

Am vorbit cu Emilio Butragueno, încă speram că va avea loc amicalul. Am vorbit și cu domnul Nicolae Badea, era siderat! Pot demonstra tot ceea ce am afirmat în această emisiune”, a declarat Sterpu în emisiunea ”Liga Digi Sport”.

Dragoș Sterpu locuiește de 30 de ani la Madrid și conduce o divizie Microsoft în Spania. Sterpu e un fost campion cu Sportul Studențesc la juniori republicani – sfârșitul anilor ’80.

Citește și

Azankpo a ajuns la Dinamo: ”Așteaptă, mă gândesc”