Scandal cu dinamoviștii la Mediaș: apostrofări, acuze și un singur om a mers să discute cu fanii

Un grup de câțiva suporteri ai ”câinilor” au asistat la meciul Gaz Metan – Dinamo (4-1), partidă ce a plasat echipa roș-albă pe loc retrogradabil direct. Situația a ajuns dramatică, acum, când mai sunt 6 partide de disputat din play-out.

Dacă pe finalul partidei au agitat steaguri în zona stadionului ”Municipal”, undeva în afara arenei, dar vizibili dinspre interior, fanii au răbufnit la finalul duelului. N-au mai rezistat, la fel ca miile de suporteri de pe internet, cărora li se cer în continuu bani și bani pentru a susține clubul și echipa. Kongshavn are 4.000 de euro pe lună, Nepomuceno 3.000 de euro pe lună, Morsay 6.000 de euro pe lună etc.

Suporterii au reacționat dur, s-au adresat conducătorilor delegației, probabil, managerul sportiv Mario Nicolae. ”Vino și vorbește cu noi! Vrei să ne bagi în B?”, au urlat ei în imaginile video prezentate de Look Sport.

”Rușine, mă, pe cine ai adus la Dinamo?”, s-a mai auzit pe înregistrare. Totodată, și jucătorii au fost luați la rost: ”Mercenarilor” și ”Ne-am săturat de voi”. Conform jurnaliștilor prezenți la partidă, Paul Anton a fost singurul care a mers și a discutat cu grupul suporterilor.

Citește și

Mulțescu, dat la o parte: ”S-a vorbit și atât. Eram disponibil”