Savenco, polițistul, șocat: ”Ar trebui să fim campioni mondiali”

În plină pandemie de COVID-19, oficialii Ministerului Afacerilor Interne au decis suplimentarea numărului de polițiști pe durata stării de urgență cu aproape două mii de angajați din structurile MAI. Astfel, mai mulți sportivi de la CS Dinamo au devenit agenți de poliție pentru 60 de zile. Printre ei și căpitanul echipei de handbal masculin, Dan Savenco.

Trecând peste amărăciunea eliminării lui Dinamo la ”masa verde” de către oficialii EHF, roș-albii nu vor mai juca dubla cu PSG deși sunt singurii neînvinși în acest sezon de Champions League, Savi a fost siderat de ceea ce a întâlnit în noua sa experiență. Vă povesteam zilele trecute de aventura lui în cadrul secției 24 din Ferentari. În plus, Savenco nu-și explică un detaliu. ”Ar trebui să fim campioni mondiali la câtă lume aleargă! Serios. Eu nu am dat amenzi, nu îmi permit eu să dau. Colegii dau. S-au dat multe pentru că lumea nu înțelege nici dacă explici de vorbă bună, nici dacă transmiți că e vorba de sănătatea lor și a celor din jur. Eu nu vedeam înainte oamenii ăștia făcând sport”, a declarat Dan Savenco la Digi Sport.

”Eu, sincer, mă așteptam să fie mult mai multă lume care să înțeleagă situația. La început, lumea era mai speriată. A fost o perioadă destul de scurtă în care s-a respectat. Nu i-a trimis nimeni la război, cu furci și sulițe, să stea în păduri. Trebuie doar să stea în casă și să aibă imaginație ca timpul să treacă mai ușor”, mai spune Savenco.

Citește și

Povestea românului care a transmis codurile PIN familiei și-a murit! Mesajul primarului Londrei