--> -->

Șase motive să prinzi un last minute în Egipt

Egiptul este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru români în ultimii ani. Mulți au renunțat la a mai merge pe litoralul românesc sau bulgăresc pentru a face plajă la Marea Roșie în resorturi de lux Ultra All Inclusive de multe ori mai ieftin decât la Marea Neagră, cu charter inclus.

Last minute-ul este cea mai bună variantă dacă vrei o vacanță ieftină în țara faraonilor. Prinzi oferte chiar și cu 500 de euro mai ieftine dacă iei o vacanță în ultimul moment. Dar trebuie să ai curaj și timp să-ți faci bagajele și să fii gata să te urci în avion într-una sau două zile de la momentul achiziționării pachetului.

Pentru oferte last minute în Egipt puteți apela la agenția de turism Love To Holiday la numărul de telefon 0723389337.

Ce te așteaptă în Egipt?

1. Plaje și sporturi nautice. Plajele din Egipt sunt faimoase atât pentru frumusețea lor spectaculoasă, cât și pentru varietatea de sporturi nautice care pot fi practicate aici. Atât Hurghada, cât și Sharm el Sheikh sunt destinații preferate de cei pasionați de scufundări, snorkeling, windsurfing și alte activități asemănătoare.

2. Clima excelentă din Hurghada. Hurghada are o climă excelentă, cu temperaturi calde și soare pe tot parcursul anului. Acest lucru o face o destinație populară pentru cei care doresc să scape de iarnă în alte zone ale lumii. În general, Egiptul are o climă caldă, cu temperaturi ridicate și precipitații reduse, motiv pentru care Țara Faraonilor rămâne o destinație aflată la mare căutare pe tot parcursul anului!

3. Recifele de corali din Sharm el Sheikh. Recifele de corali din Sharm el Sheikh sunt cele mai impresionante din Egipt și, totodată, unele dintre cele mai bune din întreaga lume. Datorită acestui aspect, prin intermediul unui last minute în Egipt, te bucuri de oportunități excelente de snorkeling și scufundări, care îți permit să admiri îndeaproape viața maritimă.

4. Bogăție culturală și istorică. Deși Egiptul este o destinație turistică modernă, aici vei descoperi numeroase atracții istorice și culturale pe care nu le poți rata. De exemplu, prin intermediul unui last minute în Egipt, poți vizita Templele din Karnak și Luxor, Valea Regilor și multe altele.

5. Tradiție culinară delicioasă. Bucătăria tradițională egipteană este delicioasă și te va surprinde plăcut din prima până în ultima zi. Cu toate acestea, aici vei găsi și numeroase opțiuni internaționale, pregătite de bucătari iscusiți.

6. Shopping-ul. Dacă ești pasionat de cumpărături, aici vei descoperi multe piețe și centre comerciale, unde vei găsi produse diverse la prețuri accesibile. De la suveniruri, haine, bijuterii și altele, aici vei găsi ce îți dorești, totul la prețuri accesibile. În plus, dacă dorești, poți exersa negociatul într-un loc recunoscut pentru această „artă”!