Sărut mâna pentru masă! Ce premiu a primit Riccardo Piscitelli de la mama sa

Riccardo Piscitelli este portarul titular al lui Dinamo București și a fost în formă la derby-ul cu FCSB (1-1). O confirmă și cifrele InStat care spun că goal-keeper-ul a avut cel mai mare indice dintre roș-albi, 314, și a avut patru intervenții foarte bune, neratând nicio ieșire pe centrările rivalilor.

Italianul a beneficiat de cele 4 zile libere din partea antrenorului Dusan Uhrin jr. și a fost acasă, la Milano, pentru a-și revedea familia, mai ales că nu i-a mai văzut pe părinți din luna iulie, de când a semnat cu bucureștenii. Riccardo a fost primit cu bucurie și a povestit pentru Gazeta Sporturilor: ”Tata și-a luat liber, mama mi-a făcut tiramisu, prăjitura mea preferată. Mi-a zis că e prima de derby. Mi-a făcut și risotto. Pizza nu mănânc, am tot mâncat când eram mic și am prins aversiune. Prefer sushi”.

Piscitelli e supărat de remiza din derby: ”Trebuia să batem. Victoria era foarte importantă. M-am simțit fotbalist. Credem cu toții în play-off. Va urma momentul nostru de Champions League în următoarele patru etape când vom întâlni primele clasate”.

Citește și:

CFR Cluj în pericol! Pot rămâne fără Dan Petrescu, joi se ia decizia finală

[post-views]
[post-views]