--> -->

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 6 ani, neîntrerupt: ”Imunitate”

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate fără oprire. Fata cea mare mai are puțin și merge la școală, însă cere să fie hrănită la sân.

Fosta asistentă TV a declarat că își mai dorește încă un copil. Își dorește să intre în ”Cartea Recordurilor” în materie de alăptat și este dispusă să își hrănească fiicele și 10 ani!

Ce i-a transmis medicul

Sânziana Buruiană a mărturisit că fata cea mare, Izabela, încă cere să fie hrănită la sân, chiar dacă mai are puțin și va merge la școală. Fosta asistentă TV a cerut sfatul medicului înainte de a lua decizia de a alăpta atât de mult timp și a asigurat-o că nu este nimic rău în ceea ce face.

Pe fata cea mică, Sânziana o alăptează de trei ori pe zi. ”Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum, deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân.

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere să fie alăptată, deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură că ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

”Rușine în public”

Ea mărturisește că nu alăptează în public, pentru că îi este rușine.

Sânziana Buruiană a povestit că a încercat să facă asta în Budapesta, acolo unde a locuit o perioadă.

”Mi-e rușine să alăptez în public. La Budapesta am mai încercat, că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!”, a mai spus fosta asistentă TV pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și

Tudor Chirilă despre eventuala intrare în politică: ”Nu sunt egoist”